Lonely Planet geeft weer een grote korting op reisgidsen! Ideaal voor wie nog een reisgids zoekt voor deze zomer. Maak daarom gebruik van deze actie van Lonely Planet en krijg 45% korting op ALLE reisgidsen. Wanneer je voor meer dan €35 reisgidsen koopt geniet je ook nog eens van gratis verzending!

Deze korting is geldig op alle reisgidsen maar ook op andere Lonely Planet boeken. Ga je deze zomer op reis naar Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika, Oceanië of Zuid-Amerika, dan kan je nu nog snel een reisgids kopen. Ook als je meerdere landen wil doen is deze korting ideaal want wanneer je een 3-tal reisgidsen koopt krijg je ook nog eens gratis verzending! Daarnaast kan je ook al een fijn cadeautje kopen zoals de inspiratiereisgidsen. Ook zijn er verschillende vertaalboekjes te koop zodat je toch zeker een pintje kan bestellen in de lokale taal!

Reisgids kopen

Je reisgids aankopen doe je rechtstreeks in de Lonely Planet webshop. Je hoeft geen promocode te gebruiken. De korting wordt automatisch verrekend! Wanneer je voor meer dan €35 reisgidsen koopt, krijg je ook nog eens gratis verzending.

Periode Actie

21 juni t.e.m. 24 juni

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldaankoop (klik op afbeelding)

Voorbeeld 45% korting op Lonely Planet reisgids

45% korting op Lonely Planet reisgids Thailand

Voorbeeld 45% korting op ALLE Lonely Planet reisgidsen + gratis verzending vanaf €35

Gratis verzending en 45% korting op Lonely Planet reisgids

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS