Nordica lanceert nieuwe route naar Groningen vanaf Brussel!

Vanaf 26 maart 2018 kan je vliegen vanaf Brussel naar de stad Groningen in het noorden van Nederland! De Estse luchtvaartmaatschappij Nordica lanceert deze nieuwe route om Groningen te verbinden met het netwerk van Brussels Airlines. Nordica maakt deel uit van Star Alliance – de alliantie waar ook Brussels Airlines deel uit maakt – en werkt nauw samen met de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT. Vanaf 26 maart vliegt Nordica één keer per dag, 6 keer per week tussen beide steden.

Deze nieuwe route is vooral interessant voor de Groningenaren maar ook Belgen kunnen deze route gebruiken voor een korte trip naar het noorden van Nederland. In slechts 45 minuten vlieg je van Brussels Airport naar Groningen Airport Eelde. Bovendien is het zeer handig voor wie niet over een auto beschikt of files wil vermijden.

Wat kan je doen in Groningen?

Groningen is de grootste stad in het noorden van Nederland. De stad is niet zo ver gelegen van de waddeneilanden, een eilandengroep net voor de kust van het Nederlandse vasteland. In de stad Groningen zijn de leukste activiteiten wandelen langs de historische grachten, vanop de Martinitoren Groningen aanschouwen of een bezoek aan de middeleeuwse gasthuizen genaamd ‘de Hofjes’. Ook vind je er het Groninger museum, een regionaal museum met lokale geschiedenis en cultuur. Design, mode aan kunst zijn ook in het aanwezig. Na een dag wandelen door de stad kan je eventjes op adem komen in het stadspark Noorderplantsoen, of je uitleven in de leukste winkelstraat van Nederland

In de regio van Groningen kan je heel leuk wandelen en fietsen tussen de uitgestrekte velden.  Een andere leuke activiteit is wadlopen, met je laarzen door een dikke laag modder lopen aan de kust. Breng daarnaast ook een bezoek Bourtange, een gezellig vestigingsdorp nabij de duitse grens in de vorm van een ster.

Enkele Impressies van Groningen en omgeving :

Foto’s: Toerisme Groningen

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS