Leuke kerstcadeaus voor reizigers

De kerstperiode is een van de leukste periodes van het jaar! Sneeuw, pakjes, al je familie en vrienden samen. De zoektocht naar pakjes voor al je feesten is een ander verhaal… Sommige mensen kunnen hiervan echt genieten, maar voor anderen is het een echte uitdaging om op tijd alle cadeaus te verzamelen. Daarom helpen wij jullie graag! Ben je op zoek naar inspiratie of heb je last minute nog nood aan een kerstcadeau? Niet getreurd! Hieronder geven we je een lijstje met leuke kerstcadeaus die elke reiziger wil hebben! Ben je specifiek op zoek naar een reisboek? Kijk dan zeker ook eens in onze lijst met reisboeken die ideaal zijn als kerstgeschenk!

Crumpled City Map Londen (€10,49)

Deze Crumpled City Map is het ideale kerstcadeau voor die citytripper onder je vrienden! Een stadskaart die nooit scheurt en waterbestendig is! Wat heb je nog meer nodig? Nooit meer gedoe om de kaarten op te vouwen. Je kan ze gewoon in je jaszak proppen. Geen probleem! De belangrijkste bezienswaardigheden zijn aangeduid op de kaarten. Daarnaast is alles duidelijk en groot weergegeven. Deze Crumpled City Maps kan je bijvoorbeeld ook verkrijgen voor Berlijn, Barcelona, New York, Amsterdam en zoveel meer.

Bekijk de Crumpled City Map

Sun Safe Opberging (€10,95)

Heb jij ook altijd schrik van zakkenrollers op het strand die je perfecte zonvakantie verpesten? Dan is deze Sun Safe Opberging de oplossing! Verstop je kostbare smartphone, geld, sleutels,… in deze opberger vermomd als zonnecrème. Nooit meer stressen op het strand en gewoonweg genieten!

Bekijk de Sun Safe Opberging

Trust Urban Foldable Selfie Stick (€12,99)

Selfiesticks, ze zijn haast niet meer weg te denken. Deze Trust Urban Foldable Selfie Stick gebruik je als verlengstuk van je arm tot wel 80 cm lang! Je maakt er nog betere selfies mee! De bediening werkt gewoon via de arm, dus Bluetooth of een losse handbediening zijn helemaal niet nodig.

Bekijk de Trust Urban Selfie Stick

Foldable Selfie Stick Zwart

Een Lonely Planet Boek (Vanaf €12,99)

Elke reiziger kent de boeken van Lonely Planet. Deze pareltjes zijn een must have voor elke boekenkast! Van inspirationele fotoboeken tot praktische reisgidsen. Ze hebben het allemaal. Doorheen het jaar zijn er af en toe promo’s van Lonely Planet. Op die momenten kan je vaak 2 boeken voor de prijs van 1 aankopen. In ons artikel van leuke boeken voor onder de kerstboom worden er trouwens ook enkele opgesomd!

Bekijk de volledige boekencollectie van Lonely Planet

Srprs.me cadeaubon (Vanaf €20)

Verras iemand met een cadeaubon van Srprs.me en sponsor zijn of haar volgende trip! Srprs.me is een reisbureau die verrassingsreizen organiseert. Jij kiest het thema en budget, zij regelen de rest! Pas op de luchthaven ontdek je waar je naartoe gaat! Klinkt leuk en spannend? Dat is het zeker! Het proberen waard! Je zal er elke reiziger mee plezieren.

Bekijk het concept van Srprs.me

 

De Kolonisten van Catan: Reiseditie (€23,99)

Dankzij deze compacte versie van het populaire spel Kolonisten van Catan kan je nu ook op reis urenlang spelplezier beleven. Deze reiseditie bevat alle onderdelen van het gewone spel, maar dan in klein formaat. Je kan deze reiseditie bovendien ook met twee spelers spelen door de bijgesloten handkaarten. Perfect voor de spelletjesfanaat die graag op reis gaat!

Bekijk de reiseditie van De Kolonisten van Catan

 

 

Fotoboek Albelli (Vanaf €24,95)

Na een reis heb je wellicht honderden foto’s getrokken van onvergetelijke momenten. Deze zetten we over op de computer en daar blijven ze dan staan… Met deze fotoboeken van Albelli kan je blijven genieten van je reis, ook als je terug thuis bent. Je kan zelf je eigen fotoboek samenstellen en de lay-out volgens je wensen aanpassen. Maak een mooi koffietafelboek voor jezelf of een geliefde van jullie favoriete reis. Dit is echt een memorabel en attent cadeau voor onder de kerstboom.

Bekijk de fotoboeken van Albelli

 

Luckies Kras Wereldkaart – Scratch Map (€18,99)

Iedereen kent ze intussen wel. De Scratch Maps van Luckies. Aan de hand van deze wereldkaarten kras je de gebieden waar je reeds geweest bent. De scratch map is in meerdere edities beschikbaar zoals de goudkleurige deluxe editie. Hij is 82,5 op 59,4 cm groot en je kan hem gemakkelijk opbergen in een koker. Het ideale cadeau voor een ontdekkingsreiziger!

Bekijk de Kras Wereldkaart / Scratch Map

Place to map (Vanaf €29)

Deze kaarten van Place to map zijn een ware streling voor het oog. Ken je iemand die jaarlijks naar dezelfde plek op reis ging of heeft die ene plek een speciale betekenis voor jou. Stel dan zelf je eigen fotokader samen op basis een plattegrond van jouw bestemming en voeg vervolgens foto’s van jouw beste herinnering aan de kaart toe. Een zeer mooi en attent cadeau waar elke reiziger van zal houden.

Bekijk de Place to Map kaarten

 

Zandvrij strandlaken (€29)

Strandvakanties zijn zalig en heerlijk ontspannend. Het zand dat echter steeds op je strandlaken terecht komt is zeer vervelend! Dit kan je vermijden met deze zandvrije strandlakens. Je kan er gerust nog een mooi handdoekje opleggen om het iets gezelliger te maken.

Bekijk de zandvrije strandlaken

 

MoreThanHip – Reis Hangmat (€39,95)

Deze MoreThanHip XXL-hangmat is ideaal om te ontspannen op vakantie (of gewoon in je tuin uiteraard). Deze hangmat kan gerust 180 kilo aan, en heb je in twee formaten! Een éénpersoonshangmat kost je €39,95 een tweepersoonshangmat heb je voor €49,95

Bekijk deze reishangmat

MoreThanHip - Reis Hangmat - Blauw - 2-Persoons

 

Lonely Planet Magazine Jaarabonnement (€50)

Naast reisboeken brengt Lonely Planet ook een tijdschrift uit! Perfect voor de reisinspiratie en handige tips! Tien keer per jaar kan je uitkijken naar dit tijdschrift. Ken je een reisfanaat? Dan zal je hem of haar zeker een plezier doen met een jaarabonnement op deze Lonely Planet Magazines!

Bekijk het Lonely Planet Magazine

 

Olloclip 4-in-1 Lens voor iPhone 6 / 6S / 6 Plus / 6S Plus (€79,99)

Ben jij altijd (stiekem) jaloers op die mooie reisfoto’s van je vrienden, maar heb je geen zin om met een grote camera rond te sleuren? Dan is deze Olloclip 4 in 1 Smartphone-Cameralens echt iets voor jou! Dankzij deze lens kan je haarscherpe foto’s trekken met je iPhone 6/6 Plus. In de doos zit een fisheye lens, een wide-angle lens voor landschapfoto’s en een macro 10X en 15X voor die ultrascherpe foto’s! Zo word je toch nog een topfotograaf!

Bekijk de Olloclip 4-in-1 lens

4 in 1 Cameralens iPhone 6/6 Plus ZZ

 

Fujifilm Instax Mini 9 (€69)

Met deze Instax Mini camera van Fuijifilm maak je de leukste foto’s! Dit fototoestel is een goedkope en compacte polaroid camera, wat betekent dat je direct het resultaat kan zien op papier! Bovendien is deze camera uitgerust met een selfiespiegel! Zo sta je altijd perfect op de foto! Ideaal om die onvergetelijke herinneringen voor eeuwig vast te leggen!

Bekijk de Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9 - Licht Blauw

 

JBL Flip 3 (€79)

Deze JBL Flip 3 speaker garandeert je urenlang muziekplezier! Je streamt je muziek via Bluetooth én je kan er ook mee bellen! Bovendien heeft de speaker een elegant en draagbaar formaat, maar toch een verrassend krachtig geluid! De ingebouwde batterij gaat trouwens 10 uur mee, goed om dus een dag mee op stap te gaan! De speaker is daarnaast nog van sportief en spatwaterdicht zodat je hem goed kan meenemen naar het zwembad of het strand!

Bekijk de JBL Flip 3

JBL Flip 3 - Black Edition

 

Handpresso Wild Hybrid – Espressomaker to Go (€95)

Voor de echte koffie-addicts is er dit cadeau! Deze Handpresso Wild Hybrid is de kleinste espressomaker ter wereld! Hij is compact, licht en gemakkelijk in gebruik. Ideaal voor kampeerders die niet zonder hun dagelijkse pot koffie kunnen, want deze kan je zonder stroom gebruiken! Hoe handig is dit?

Bekijk de Handpresso Wild Hybrid

Handpresso Wild Hybrid - Espressomaker to Go

 

 

Prynt Pocket Foto printer iPhone (€139,99)

Deze printer verandert je iPhone in één twee drie in een polaroid camera. Op die manier kan je leuke foto’s afdrukken wanneer je maar wil! Je kiest foto’s uit je filmrol, Instagram of Snapchat! Perfect om die reisherinneringen te verzilveren op foto! 

Bekijk de Prynt Pocket Foto Printer

Verrekijker Heron 8×30 (€165)

De Heron 8×30 is een goed te hanteren verrekijker! Hij zorgt voor een helder kijkerbeeld, dankzij de weinige reflectievakken. Bovendien is hij waterdicht en gevuld met droog stikstofgas waardoor hij niet kan beslaand. Ideaal om mee te nemen op reis en al die dieren te spotten!

Bekijk de Bynolyt Verrekijker

 

Burkely Sem Vintage Weekendtas (€179,95)

Deze Burkely Sem Vintage Weekendtas is ideaal voor een weekendje uit! Deze stoere tas heeft een groot hoofdvak met ritssluiting, twee stevige draaghengels en een afneembare, verstelbare leren schouderband. Daarnaast is er een voorvakje en kleine steekvakken in de binnenkant. Het materiaal is Split Hunter leer. Een echte eyecatcher!

Bekijk de Burkely Sem Vintage Weekendtas

Burkely Sem Vintage Weekendtas 793622 Dark Brown

 

Heb je zelf nog een leuk kerstcadeau gezien, maar staat deze niet in de lijst? Laat het dan zeker weten in de comments en misschien zetten we het er dan bij! Veel shopplezier!

 

 

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS