TravelUnlimited op het Vakantiesalon Antwerpen

Binnen een 10-tal dagen gaat het Vakantiesalon Antwerpen van start! De grootste reisbeurs van Vlaanderen opent van 25 januari t.e.m. 28 januari zijn deuren! Ook TravelUnlimited zal zondag 28 januari aanwezig zijn op het vakantiesalon! In de nieuwe bloggerszone gaan we samen met andere Vlaamse bloggers jullie reistips geven en ervaringen uitwisselen. Bovendien zullen we ook een presentatie geven over New York waarop jullie allen uitgenodigd zijn!

Vakantiesalon Antwerpen

Op 25 januari gaat het Vakantiesalon Antwerpen van start. Het Vakantiesalon Antwerpen is de grootste reisbeurs van Vlaanderen en vindt jaarlijks plaats in Antwerp Expo! Dit jaar viert dit evenement zijn 40ste editie! Ter gelegenheid is er dit jaar een bloggersstand ingericht! Op deze stand gaat TravelUnlimited samen met andere Vlaamse bloggers jullie helpen met alle vragen, reistips geven en allerlei ervaringen uitwisselen.

TravelUnlimited op het vakantiesalon

Wij zullen aanwezig zijn op het Vakantiesalon Antwerpen op zondag 28 januari. Tussen 10u en 18u kan je ons ontmoeten in de bloggerszone. Daar kan je terecht met al jouw vragen of kan je gewoon eens een babbeltje slaan.

Om 11u30 geven wij een presentatie genaamd Zelfstandig plannen, boeken en reizen voor beginners – Casus: New York voor de eerste keerIn deze tweeledige presentatie leggen we eerst de basics uit omtrent online vliegtickets en hotels te boeken, toegepast op New York. Dit is vooral gericht op mensen met weinig ervaring. Vervolgens geven we nog extra tips bij het plannen van een trip naar New York en delen we onze ervaringen. De afgelopen 2 jaar bezochten we New York namelijk 3 keer! Afsluitend geven we nog ruim de tijd voor mensen met vragen.

Tijdens deze presentatie zal er nog steeds een TravelUnlimited lid aanwezig zijn in de bloggerszone.

Gratis toegangstickets

Binnen enkele dagen verloten wij 10 duotickets die gratis toegang geven tot het Vakantiesalon Antwerpen. Hierover geven we binnenkort meer informatie. Een toegangsticket kost voor een volwassene €7 in voorverkoop en €10 aan de kassa

Vind hier alle praktische informatie omtrent het Vakantiesalon Antwerpen

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS