Vacature Allround Digital Marketeer (Voltijds)

Vacature Allround Digital Marketeer (Voltijds)


Travel Unlimited is een in 2015 opgerichte website met de allerbeste vliegticketdeals en andere relevante reisaanbiedingen. Dankzij onze expertise kunnen onze fans elke dag op onze website terecht voor de beste beschikbare deals zodat zij spotgoedkoop de wereld kunnen ontdekken!

Na het vormen van een mooie basis de afgelopen jaren is de tijd voor Travel Unlimited gekomen om de komende jaren volledig België te veroveren en één van de bekendste namen te worden in de online reiswereld.

Daarom is Travel Unlimited op zoek naar een wendbare allround digital marketeer om mee aan boord te stappen voor een avontuurlijke reis. Je hebt hierbij de unieke kans om in een korte tijdspanne de groei door te maken van een jonge onderneming met een leuk product naar een bekende naam. Tijdens dit proces vorm je een belangrijke schakel in de groei en kan je jezelf ontwikkelen in verschillende takken van digitale marketing.

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taak is de volledige marketing van Travel Unlimited op jouw nemen. Startende vanuit een grondige analyse suggereer je allerlei wijzigingen om o.a. de gebruikers naar onze website te leiden, de gebruikservaring te verbeteren, de communicatie te verbeteren, … . Doorheen de tijd doe je dit voor de nieuwsbrief, Facebookpagina, Facebookadvertenties, de website, zoekresultaten in Google, … .

Travel Unlimited is een jonge onderneming waardoor je ook beperkt andere taken op jou zal nemen zoals het dagelijkse websitebeheer (deals selecteren en artikels schrijven), random stuff, … . Daarnaast zal je als een echte sidekick aan de zijde van oprichter Christoph mogen nadenken over de toekomst van Travel Unlimited en de snel evoluerende koers mee helpen bepalen.

Wat vragen we van jou?

Als persoon heb je / ben je bij voorkeur:

 •       Affiniteit met reizen
 •       Autodidactisch en zelfstandig: Vele zaken zal je zelf leren, testen en experimenteren
 •       Wendbaar en assertief: Een jonge onderneming wijzigt vaak van koers, je kijkt mee vooruit en beweegt mee.
 •       Flexibel: Onze website moet 24/7 in de lucht blijven, in uitzonderlijke noodgevallen ben je bereid in te springen (m.b.t. deals publiceren).

Op vlak van kennis vragen we dat je ervaring hebt met één of meerdere van de volgende drie marketingdomeinen:

 •       Zoekmachineoptimalisatie voor Google (SEO)
 •       Facebook advertenties
 •       E-mailmarketing en automatisering

Over werken bij Travel Unlimited

Travel Unlimited is een jonge onderneming met momenteel oprichter en reisexpert Christoph als voltijds werknemer en twee jobstudenten. Wanneer je aan de slag gaat bij Travel Unlimited zal je in de eerste maanden elke dag nauw samenwerken met Christoph en in 2020 krijg je nieuwe collega’s erbij.

Jouw eerste werklocatie zal in een goed uitgeruste werkruimte zijn in Gent nabij het station Gent-Sint-Pieters. Alternatief kan er ook in Antwerpen gewerkt worden in een werkruimte mocht je van regio Antwerpen zijn. Als online marketeer behoort 1 à 2 dagen thuiswerk per week tot de mogelijkheden.

Alle voordelen op een rij

 • Deel uitmaken van een leuke en populaire reiswebsite
 • Nooit een aantrekkelijke reisdeal missen
 • Reizen voor het werk
 • Goede werklocatie in Gent nabij Station Gent-Sint-Pieters & goede verbinding met snelweg  (Alternatieve werklocatie in Antwerpen)
 • Thuiswerk mogelijk
 • Van 9-to-5 afwijkende werkuren indien gewenst
 • Flexibel verlof nemen
 • Belangrijke schakel zijn in de groei van een jonge onderneming
 • Kennis vergaren in verschillende takken van digitale marketing

Interesse of vragen?

Als je interesse hebt in deze vacature of je hebt vragen over deze job dan kan je een e-mail met jouw motivatie of vraag sturen naar [email protected] . Plaats in het onderwerp “Vacature Allround Digital Marketeer” zodat we zeker jouw bericht niet missen.

 

2 Responses
  1. Christoph

   Dag Sylvie,

   Er wordt verwacht dat je minstens 3x per week aanwezig bent op onze werklocatie in Gent (nabij het Station Gent-St.-Pieters). Als deze verplaatsing voor jou een haalbare kaart is dan mag je altijd jouw kandidatuur indienen!

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS