Vacature Copywriter / Social Media Marketeer (Voltijds)

Vacature Copywriter / Social Media Marketeer (Voltijds)


Travel Unlimited is een in 2015 opgerichte website met de allerbeste vliegticketdeals en andere relevante reisaanbiedingen. Dankzij onze expertise kunnen onze fans elke dag op onze website terecht voor de beste beschikbare deals zodat zij spotgoedkoop de wereld kunnen ontdekken!

Na het vormen van een mooie basis de afgelopen jaren is de tijd voor Travel Unlimited gekomen om de komende jaren volledig België te veroveren en één van de bekendste namen te worden in de online reiswereld.

Daarom is Travel Unlimited op zoek naar een wendbare copywriter / social media marketeer om mee aan boord te stappen voor een avontuurlijke reis. Je hebt hierbij de unieke kans om in een korte tijdspanne de groei door te maken van een jonge startup met een leuk product naar een bekende naam. Tijdens dit proces vorm je een belangrijke schakel in de groei en kan je jezelf ontwikkelen in verschillende takken van social media marketing.

Wat ga je doen?

De drie voornaamste onderdelen van jouw job bij Travel Unlimited zijn de volgende:

 • Deals selecteren en bijhorend artikel schrijven: Elke dag verschijnen er nieuwe deals op onze website. Jij selecteert de beste deals van de dag en schrijft een artikel met de belangrijkste informatie zodat onze fans de deals kunnen boeken.
 • Artikels met reisnieuws en -tips schrijven: Naast onze deals zal je ook uitgebreide teksten schrijven over reizen om onze fans in te lichten, tips te geven en de nieuwtjes mee te delen.
 • Social media marketing: Je probeert onze social media aanpak te verbeteren door nieuwe kanalen te testen, onze communicatie te verbeteren, … . Hierbij ligt voor jou de focus op de creatieve zijde van social media marketing.

Travel Unlimited is een jonge startup waardoor je ook een beperkt andere taken op jou zal nemen. Daarnaast zal je als één van de eerste werknemers als een echte sidekick aan de zijde van oprichter Christoph mogen nadenken over de toekomst van Travel Unlimited en de snel evoluerende koers mee helpen bepalen.

Wat vragen we van jou?

Als persoon heb je / ben je bij voorkeur:

 • Affiniteit met reizen
 • Autodidactisch en zelfstandig: Vele zaken zal je zelf leren, testen en experimenteren
 • Wendbaar en assertief: Een jonge startup wijzigt vaak van koers, je kijkt mee vooruit en beweegt mee.
 • Flexibel: Onze website moet 24/7 in de lucht blijven, in uitzonderlijke noodgevallen ben je bereid in te springen (m.b.t. deals publiceren).

Op vlak van kennis vragen we dat je ervaring met volgende zaken:

 • Je kan vlot aantrekkelijke teksten schrijven en jouw tone of voice aanpassen aan het doelpubliek
 • Ervaring met Adobe Photoshop is een pluspunt

Over werken bij Travel Unlimited

Travel Unlimited is een startup met momenteel oprichter en reisexpert Christoph (26 jaar) als voltijds werknemer en twee jobstudenten. Wanneer je aan de slag gaat bij Travel Unlimited zal je in de eerste maanden elke dag nauw samenwerken met Christoph en in 2020 krijg je nieuwe collega’s erbij.

Jouw eerste werklocatie zal in een goed uitgeruste werkruimte zijn in Gent nabij het station Gent-Sint-Pieters, of alternatief in Antwerpen waar we ook kantoorruimte ter beschikking hebben. Als online marketeer behoort 1 à 2 dagen thuiswerk per week tot de mogelijkheden.

Werken in een startup zoals Travel Unlimited als één van de eerste werknemers is verschillend van werken in een klassieke onderneming. Samen amuseren op het werk, in jouw kennis en skills investeren, en deelnemen aan een avontuurlijke journey staan centraal. Lange termijn jobzekerheid wordt dan weer niet geassocieerd met een jonge startup als Travel Unlimited.

Alle voordelen op een rij

 • Deel uitmaken van een leuke en populaire reiswebsite
 • Nooit een aantrekkelijke reisdeal missen
 • Reizen voor het werk
 • Goede werklocatie in Gent nabij Station Gent-Sint-Pieters & goede verbinding met snelweg  (Alternatieve werklocatie in Antwerpen)
 • Thuiswerk mogelijk
 • Van 9-to-5 afwijkende werkuren indien gewenst
 • Flexibel verlof nemen
 • Belangrijke schakel zijn in de groei van een jonge startup
 • Kennis vergaren in verschillende takken van social media marketing

Interesse of vragen?

Als je interesse hebt in deze vacature of je hebt vragen over deze job dan kan je een e-mail met jouw motivatie of vraag sturen naar [email protected] . Plaats in het onderwerp “Vacature Copywriter” zodat we zeker jouw bericht niet missen.

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS