Altijd Zonnig Tenerife! Suite in Elegant 4* Hotel voor maar €45 p.p.p.n. incl. Halfpension!

Een plek om het hele jaar heerlijk te vertoeven is het zonnige Tenerife. Door de zuidelijke ligging voor de Atlantische kust van Marokko heb je bijna altijd temperaturen van 20°C of meer! Je kan hier niet alleen relaxen op mooie zandstranden, maar je kan hier ook genieten van groene natuur en de hoogste berg van Spanje – de Teide vulkaan – beklimmen! Het 4* Hotel Las Aguilas is een prachtige gelegen accommodatie dat zowel zicht heeft op de Teide als de Atlantische Oceaan. Door een promotie bij de aanbieder Voyage Privé logeer je hier nu voor maar €45 p.p.p.n. in een Suite op basis van een halfpension formule!

Accomodatie

4* Hotel Las Aguilas in Tenerife – €45 p.p.p.n.

Inclusief

  • Suite met gedeeltelijk zeezicht, Premium Suite of Familie Suite
  • Halfpension (exclusief drankjes) of all inclusive
  • Gratis verblijf voor een kind in de kamer bij twee volwassenen

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

februari – juli

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS