Citytrip Berlijn! Ruim & Modern 4* Appartement voor €39 p.p.p.n incl ontbijt!

Berlijn is één van de hipste steden Europa. Het is namelijk een uitgestrekte stad waar je héél wat leuke activiteiten kan doen. Breng een bezoek aan de historische gebouwen zoals de Reichstag of de Brandenbruger Tor, bezichtig dieren in de centraal gelegen zoo of ga shoppen op de Kurfurstendamm. ’s Avonds zijn talrijke unieke bars en clubs om uit te gaan. Het in 2012 geopende 4* Goodmans Living is een geweldige verblijfplek in Berlijn. Logeer er in de ruime en moderne Cosy Corner Appartement voor maar €39 p.p.p.n. inclusief ontbijt. Deze accommodatie krijgt een score van 4,5/5 op TripAdvisor.

Accommodatie

4* Goodman’s Living in Berlijn – €39 p.p.p.n.

Inclusief

  • Cosy Corner Appartement
  • Ontbijt
  • Vier Nespresso-koffiecapsules

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

mei – augustus

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS