Citytrip Praag! Deluxe Kamer in modern 4* Hotel voor maar €28 p.p.p.n. incl. ontbijt!

Bezoek het authentieke Praag! Wandel over de eeuwenoude Karelsbrug, breng een bezoekje aan de prominente Sint-Vituskathedraal en aanschouw het Astronomische uurwerk van Praag. Bij een bezoek aan Praag is het 4* Panorama Hotel Prague een ideale plek om te verblijven. Dit modern hotel is centraal gelegen en biedt onder meer een rooftop pool waarbij je van in het binnenzwembad uitzicht hebt over de hele stad. Door een aanbieding bij Voyage Privé verblijf je hier nu in een Deluxe kamer voor maar €28 p.p.p.n. inclusief ontbijt!

Accomodatie

4* Panorama Hotel Prague in Praag – €28 p.p.p.n.

Inclusief

  • Deluxe Kamer
  • Ontbijt
  • Toegang tot de rooftop spa (binnenzwembad, fitness, sauna, jacuzzi)

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

augustus – maart

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen accommodatie

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS