Hotelovernachtingen in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland al voor €10 p.p.p.n.

Op zoek naar een leuk tussendoortje in de herfst? Wat dacht je een korte uitstap ergens dichtbij! Een goedkope oplossing is deelnemen aan een veiling bij Vakantieveilingen! Bied mee al vanaf €1 op een overnachting in één van de 40 hotels in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland of Luxemburg!

We namen de proef op de som en zagen dat je al voor €20 per overnachting of voor €10 p.p.p.n. ertussenuit kan! (Het bewijs onderaan!) Niet slecht gezien sommige hotels gemiddeld €95 per nacht kosten!

Accommodatie

Bied mee al voor €1 op Vakantieveilingen

Voor een hotelbon met recht op één nacht in één van de 40 deelnemende hotels in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland of Luxemburg. Met onder andere Hotel de Spaenjerd in Kinrooi of Hotel de Maaskant in Maaseik (Beiden score 4/5 op Tripadvisor).

Goed om te weten:

  • Je mag zelf een hotel (uit de lijst) en datum kiezen
  • Als je de veiling wint ben je verplicht te betalen
  • Er zijn nog €5 administratiekosten van Vakantieveilingen
  • Mogelijke extra kosten zijn toeristentaks, weekendtoeslag en bijboeken van ontbijt

Periode

Tot 3 maand na het winnen van een veiling

Boeken

Maak een profiel aan op vakantieveilingen.be en breng een bod uit op de veiling. De hoogste bieder wint de veiling. Indien je gewonnen hebt krijg je een voucher die je kan inruilen voor een overnachting.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeld

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN