Ontdek Corsica! Bungalow met Zwembad voor €8 p.p.p.n

Verdoken baaien met azuurblauw water, bergen met verfrissende rivieren en authentieke dorpjes met gezellige steegjes. Corsica heeft alles voor een schitterende reis. Een goedkope accommodatie om in Corsica te verblijven is Residentie a Nuciola. Een week logeren in een mooie bungalow, dat doe je nu voor een spotprijs van €8 p.p.p.n.. Tijdens jouw verblijf in deze residentie kan je gebruik maken van een verkoelend zwembad! Daarnaast heb je ook een gratis parkeerplek voor jouw (huur)auto.

Accommodatie

Residentie A Nuciola in Corsica – €8 p.p.p.n.

Inclusief

  • Villa voor 4, 6 of 8 personen of Villa met zeezicht voor 6 of 8 personen
  • Toegang het verwarmd buitenzwembad
  • 1 parkeerplaats per villa

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

april – oktober

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS