Ontdek het bloemeneiland Madeira! Top 5* Hotel met Infinity Pool voor €46 p.p.p.n. incl. ontbijt!

Enkele honderden kilometers voor de kust van Portugal is het prachtige eiland Madeira gelegen. Tussen een landschap van ruige bergen vind je idyllische Portugese kustdorpjes. Het 5* Savoy Saccharum Resort & Spa is een heerlijk hotel gelegen op een klif die uitkijkt over de Atlantische oceaan en een uitstekende keuze voor een verblijf in Madeira. Door een promotie bij Voyage Privé verblijf je nu in dit prachtige hotel voor slechts €46 p.p.p.n. incl. ontbijt! Na een lange daguitstap kan je relaxen in de spa of afkoelen in de coole infinity pool van dit hotel.

Accommodatie

5* Savoy Saccharum Resort & Spa in Madeira – €46 p.p.p.n.

Inclusief

  • Standaard Kamer met Courtyard View, Standaard Kamer met Zijdelings Zeezicht of Standaard Kamer met Zeezicht
  • Ontbijt

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

juni – april

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen


 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS