Prachtig Praag! 4* Hotel met Rooftop Pool voor €32 p.p.p.n. incl. ontbijt

Praag is een héle leuke authentieke stad om te bezoeken. Wandel over de eeuwenoude Karelsbrug, breng een bezoekje aan de prominente Sint-Vituskathedraal en aanschouw het Astronomische uurwerk van Praag. Bij een bezoek aan Praag kan je het 4* Panorama Hotel Prague overwegen. Dit fancy hotel staat momenteel in promotie. Voor €32 p.p.p.n. logeer je in een ruime Deluxe kamer inclusief ontbijt. Het hotel beschikt over een geweldige rooftop pool waarbij je van in het binnenzwembad uitzicht hebt over de hele stad.

Accomodatie

4* Panorama Hotel Prague in Praag – €32 p.p.p.n.

Inclusief

  • Deluxe Kamer
  • Ontbijt
  • Toegang tot de rooftop spa (binnenzwembad, fitness, sauna, jacuzzi)

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

februari – augustus

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen accommodatie

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS