Weekend Amsterdam! Gloednieuw TOPhotel voor €50 p.p.p.n incl. ontbijt

Voor een onvergetelijk verblijf in Amsterdam moet je in het 4* QO Amsterdam zijn! Het is een gloednieuw hotel in de Nederlandse hoofdstad dat in april 2018 geopend werd. Speciaal aan dit hotel is dat het hotel zowel héél luxueus is alsook het meest duurzame hotel van Nederland. Bovendien heb je vanaf je hotelkamer of de panorama bar op de 21ste verdieping een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Door een aanbieding bij Voyage Prive logeer je nu voor maar €50 p.p.p.n. in dit tophotel. Voor deze prijs krijg je een deluxe kamer en elke ochtend een goed ontbijt!

Accommodatie

4* QO Amsterdam in Amsterdam – €50 p.p.p.n.

Inclusief

  • Deluxe Kamer
  • Ontbijt

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

november – maart

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN