Weekend Londen! Modern 4* Hotel voor €45 p.p.p.n. incl. ontbijt!

Een weekendje ertussenuit? Wat dacht je van een tripje naar Londen! Wandel langs de Big Ben, de Tower Bridge en het Buckingham Palace , allemaal gelegen op wandelafstand dankzij de gunstige ligging van het 4* New Road Hotel. In deze voormalige textielfabriek neemt u uw intrek in een kamer geïnspireerd op de typische pakhuizen van New York. Het is een modern 4* hotel met een uitstekende beoordeling van 8.2 op 10. Door een deal van Voyage-Privé logeer je een Deluxe Warehouse King Kamer voor maar €45 p.p.p.n. inclusief een lekker ontbijt!

Accommodatie

4* New Road Hotel in Londen – €45 p.p.p.n.

Inclusief

  • Deluxe Warehouse King Kamer
  • Ontbijt

Belangrijk: Om het aanbod van Voyage Privé te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren. Registreren kan volledig gratis.

Periode

juli – december

Boeken

Deze accommodatie kan je boeken bij Voyage Privé. Voyage Privé aanbieder van premium kamers in tophotels aan sterk gereduceerde prijzen. Belangrijk: Om hun aanbod te zien moet je jouw eerst aanmelden of registreren, dat kan volledig gratis.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Afbeeldingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS