Wie een vakantie wil boeken bij TUI kan nu profiteren van €100 extra korting op een boeking! De touroperator TUI heeft een kortingscode vrijgegeven voor vliegvakanties, een kortingscode voor autovakanties, skivakanties en dichtbijvakanties en een kortingscode voor citytrips. Hierdoor krijg je momenteel €100 korting op zonvakanties, daarnaast €75 korting op skivakanties, autovakanties of dichtbijvakanties, en €35 korting op citytrips. Deze kortingen zijn bovenop de andere bestaande kortingen! De kortingscode is geldig voor vakanties t.e.m. eind november! Daarnaast is de aanbieding geldig op vele bestemmingen van TUI. Wie gebruik wil maken van deze promotie moet zijn vakantie ten laatste maandag boeken of zolang de voorraad strekt! Als je snel boekt kan je dus flink besparen!

-> Bekijk hier alle kortingscodes

UPDATE: De TUI vroegboekkortingen voor de zomer van 2020 zijn bekend! Boek nu je reis en krijg o.a. tot €700 korting per persoon op vakanties naar de zon. Daarnaast is er ook gratis luchthavenvervoer, krijg je 1 stuk bagage gratis, reizen kinderen in de schoolvakanties, … . Bekijk hier ALLE vroegboek kortingen bij TUI voor zonvakanties. De TUI promoties voor autovakanties vind je op deze zijde, met kortingen tot 40%.

De beste actieve TUI kortingscodes en kortingen (2019)

Korting Beschrijving Geldig tot
€100 korting Krijg €100 korting op vakanties bij TUI met kortingscode 31/12/2019
10% korting Kortingscode TUIfly: Krijg 10% korting op TUI fly vliegtickets 31/12/2019
€700 korting TUI korting zomer 2020: Tot €700 vroegboekkorting op vakanties bij TUI naar de zon 31/12/2019
40% korting Krijg tot 40% vroegboek korting op TUI autovakanties voor de zomer van 2020 15/12/2019
€700 korting Geniet van kortingen tot €700 op zonvakanties deze winter bij TUI 31/12/2019
€50 korting TUI promotie: €50 korting op skivakanties 15/12/2019
€35 korting Kortingscode TUI: €35 extra korting op citytrips naar Madrid 1/1/2020
€50 korting Maak een adembenemende rondreis bij met TUI Tours! Krijg nu €50 korting per persoon bij TUI 28/12/2019

Kortingscode TUI invoeren

Maak gebruik van deze korting op de website van TUI.  De kortingscode kan je pas toepassen na het invoeren van jouw persoonlijke gegevens en het kiezen van de extra’s en verzekeringen. Vlak voor je op de rode knop “Boeking afronden” kan klikken zal je een veld zien waar je de TUI kortingscode invoeren kan. Dat veld ziet er zoals hieronder eruit. Vul de code in en klik op “invoeren”. Vervolgens kan je de boeking afronden en betalen.

TUI Kortingscode Veld

Kortingscode voorwaarden

Aan volgende voorwaarden moet je voldoen om de TUI kortingscode te gebruiken:

  • Je moet een vakantie boeken op de website van TUI
  • De TUI promo codes zijn geldig voor reizen t.e.m. eind november
  • De korting is WEL cumuleerbaar met andere kortingen (excl. andere kortingscodes)
  • Voor vliegvakanties is de minimum boekingswaarde €800
  • Voor autovakanties moet je minimum 5 nachten blijven
  • Je moet ten laatste maandag jouw reis boeken

Voorbeeld van TUI korting

Veelgestelde vragen

Is er momenteel een TUI kortingscode actief?

Vaak geeft TUI kortingscodes vrij voor zonvakanties, citytrips, autovakanties, skivakanties of weekendjes. Wanneer dit het geval is, dan zal je de kortingscode terugvinden in deze lijst. Naast kortingscodes vind je er ook actieve promoties, aanbiedingen en kortingen.

Zijn er kortingscodes voor TUI Fly vliegtickets?

Afgelopen jaar verschenen er reeds meerdere malen een kortingscode voor korting op TUI Fly vliegtickets. De korting varieert meestal tussen de 10% en 15% korting op de eindprijs van de boeking. Kortingscodes voor TUI Fly vliegtickets vind je terug op deze pagina. We proberen deze pagina zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Waarom krijg ik een foutmelding bij het inwisselen van de kortingscode?

Er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom je een foutmelding krijgt bij het inwisselen van een kortingscode. In vele gevallen voldoet het geselecteerde hotel niet aan de voorwaarden van de kortingscode van TUI. Enkel oorzaken kunnen zijn: het type reis zijn, de reisperiode, de bestemming of de minimum dossierwaarde. Het kan ook voorkomen dat de kortingscode verlopen is of alle codes opgebruikt zijn.

Wat is momenteel de beste TUI korting?

TUI heeft altijd meerdere acties lopen. Afhankelijk van jouw reistype maak je gebruik van een andere korting. Soms is het mogelijk om bovenop een vakantiekorting een kortingscode te gebruiken waardoor je dubbele korting krijgt. Alle actieve TUI kortingen vind je in dit overzicht.

Kan ik TUI kortingscode combineren met andere kortingen?

Tijdens bijna alle acties van TUI kan een kortingscode combineren met andere kortingen, aanbiedingen of promoties. Hierop is er één uitzondering. Het is niet mogelijk gebruik te maken van twee kortingscodes op dezelfde boeking. In dat geval moet je zelf de keuze maken tussen de kortingscodes en zien welke promocode de meeste korting oplevert.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS