Black Friday: Treintickets voor €5 retour bij NMBS

Morgen op Black Friday, vrijdag 23 november, kan je bij de NMBS de hele dag lang treintickets voor maar €5 retour kopen! Dit is uitzonderlijk goedkoop gezien een retourtickets vaak meer dan €15 kosten om een half uurtje op de trein te zitten! Om gebruik te maken moet je reizen tussen 23 november en 14 december. Hierbij moet je heen en terug op dezelfde dag. De prijs is enkel geldig voor treinritten binnen België. Deze deal is een uitstekende gelegenheid voor een dagje aan zee of een stadsbezoek.

Treinen

Alle bestemmingen en routes binnen België

-> Bekijk deal 

Denk aan:

 • Dagje zee: Oostende, De Panne, Blankenberge, …
 • Naar ‘t stad: Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Brussel, Kortrijk, Luik, …

-> Bekijk nog meer Black Friday Deals

Periode

23 november – 14 december

Boeken

Deze treintickets boek je op de website van de NMBS.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Black Friday NMBS

 

30 Responses
  1. Christoph

   Dag Barbier,

   Momenteel werkt de website van de NMBS wat trager door de combinatie van vertragingen in de avondspits tesamen met het grote succes van de Black Friday Sale

  2. geert

   Het is jullie goed gelukt!! Alle eer aan mensen van Brail.
   Op een goedkope manier reclame maken, zelf tot op TV kanaal. Wetende op voorhand dat het aantal tickets beperkt waren door vooraf bepaalde parameters “software”-matig in te stellen. Dit is nauw eens reclame maken op de goedkoopst mogelijk manier!!

  1. Christoph

   Dag Marie-Jeanne,

   Doordat heel veel mensen op hetzelfde moment willen reserveren geraakt de website overbelast. Je kan de hele avond lang nog bestellen!

 1. Hugues VANDEGEHUCHTE

  SHAME ON YOU, NMBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  In zo’n klein landje zijn er immense problemen om een ticketje te bemachtigen!
  Turkije is 90 x groter en daar lukt het onmiddellijk!!

 2. Virginie Durieux

  zenuwslopend. Tijdens de laatste stap, bij de betaling is het “oeps, er ging iets mis, probeer het later eens” Irriterend !!!!

 3. Kris Smits

  Van 18u30 tot 21u45 geprobeerd om tickets te bestellen. NMBS server naar de klo… ( overheidsdienst), is dit jammer genoeg een normale zaak.
  Degene, die morgen aan een loket komt zoals ik, moet de voordelen krijgen van vrijdag.

 4. verspreet

  goede aktie van nmbs heel de tyd proberen maar het lukt niet

  bedankt voor de uren die ik hier tevergeefs in heb gestoken

  1. goeie avond,al enkele uren bezig,maar niks lukt het,dacht zal volgende week kunnen een dagje schoppen maar niks,heel jammer.waarom deden jullie dat niet zoals in het verleden,de tickets kopen aan het loket,wij hebben zo een paar keren een trein,tram,bus teckets kunnen kopen wel aan het loket,dat was heel fijn

 5. ;;;

  ondertussen al ruim 2 uur bezig met het proberen te betalen van 4 trein tickets, steeds de de melding “oeps er ging iets fout ” of foutmelding 502 of website vervallen…. om er echt iets van te krijgen. Promotie…bedriegt den boel ja…waarom er niet voor zorgen dat jullie server de vraag aankan, of… de actie spreiden over het weekend zoals andere winkeliers. Ik heb mijn vrienden zover gekregen om een geplande uitstap per trein te maken….de actie was lekker meegenomen..niet dus…. we zullen maar met de auto gaan zeker? Hetzelfde moment reserveren….van 20u 30 begonnen we zijn ondertussen 22u 30 en nog altijd hetzelfde liedje, wist niet van mezelf dat ik zo geduldig kon zijn voor niets! Sint Niklaas – Braine l’alleud….adieu

 6. Christoph

  Dag allen,

  Dit was de eerste Black Friday promotie bij NMBS en waarschijnlijk hebben ze de populariteit onderschat. Hierdoor is de website van de NMBS jammer genoeg al de hele avond overbelast.

  Het beste wat we nu kunnen doen is de vingers kruisen en hopen dat de NMBS een herkansing aanbiedt.

 7. rita

  Wij hebben ook gans de avond proberen binnen te geraken maar lukt langs geen kanten,is toch een flop denken wij,een black friday actie die toch maar niet lukte.Waarom niet het ticket aan het loket kunnen kopen,in het verleden deden jullie dit wel met een actie trein,tram,bus,dat was een hele goeie actie

 8. kath

  de hele avond verloren aan de nmbs die er echt een black friday van maakt…
  dat konden jullie toch verwachten….. jammer van de slechte promotie

 9. Virginie Durieux

  Heel de avond geprobeerd, ontelbare pogingen gedaan en steeds weer “fout 502” of “oeps … probeer later opnieuw”.
  Iets na elven, bij de zoveelste poging, kwam er ineens een nieuwe boodschap, in het rood “wegens het te groot succes, zien wij ons genoodzaakt onze actie stop te zetten…”
  Had gereageerd en vandaag een dertigtal gelijkaardige reacties ontvangen in mijn mailbox van ontgoochelde, gefrustreerde of kwade reizigers.
  Beste NMBS, bij de volgende ‘actie’, zorgt u er best voor dat alles naar behoren verloopt.

  Ik vraag mij nu toch af hoeveel tickets van 5 € er verkocht werden gisteren …

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS