Met de IZY trein naar Parijs voor maar €19 retour!

Eindejaarspromo bij de lowcosttrein IZY (een product van Thalys)! Door een promotie krijg je 2 stoelen voor de prijs van 1. Deze promotie is van toepassing op de standaard en standaard XL stoelen, wat zitplaatsen zijn i.p.v. de staanplaatsen die altijd goedkoop staan! Hierdoor is het mogelijk al voor €19 retour met de trein naar Parijs te reizen wanneer je voor 2 personen boekt. Deze promotie loopt nog t.e.m. 15 december en is geldig voor reizen van 15 december t.e.m. 4 februari. De IZY-trein rijdt van Brussel-Zuid naar Parijs-Noord

Reiservaringen uitwisselen, vragen of tips?
Word lid van de groep Reizen in Europa & Noord-Afrika op Facebook

Treintickets

Brussel – Parijs – €19 (op basis van 2 personen)

Hotel

Goedkoop logeren in Parijs kan in het gloednieuwe hotel Ibis Styles Paris 16 Sud. Dit hotel met een modern interieur werd pas in november 2017 geopend! Omdat dit hotel nog maar pas geopend is kan je er logeren kan al voor €67 per nacht! Deze prijs is inclusief ontbijt en natuurlijk ook wifi! Het hotel is bovendien ook vlakbij de metro gelegen!

Reisperiode

5 december – 4 februari

Boeken

Deze treintickets kan je boeken op de website van IZY. Om een hotel te boeken adviseren we momenteel de website Expedia.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN