Canarische Eilanden! Vliegtickets Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, … vanaf €73 retour, incl. Zomervakantie!

De Canarische eilanden zijn het hele jaar door een heerlijke plek te vertoeven. Door de zuidelijke ligging voor de Atlantische kust van Marokko is heb je bijna altijd temperaturen van 20°C of meer! Door een promotie bij Ryanair zijn er nu goedkope vliegtickets naar de Canarische eilanden. Je vliegt al voor €73 retour van Charleroi naar  Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura! Ook in de zomervakantie zijn de tickets aardig geprijsd!

Vluchten

Charleroi – Lanzarote – €73

Charleroi – Fuerteventura – €78
Charleroi – Gran Canaria – €84
Charleroi – Tenerife – €92

In de Zomervakantie:
Charleroi – Lanzarote – €85
Charleroi – Gran Canaria – €116
Charleroi – Fuerteventura – €125
Charleroi – Tenerife – €160

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

juli – november

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS