Cybermonday bij Expedia! Tot 75% korting op hotels!

Op maandag 27 november is het Cyber Monday, de laatste dag van de Black Friday promotie periode! Opnieuw pakt Expedia uit met grote kortingen! Vele hotels wereldwijd zullen weer aan 50% korting staan! Alsook een promocode voor een extra 50% korting op de aanbiedingen! Je krijgt dus tot 75% korting in het totaal. Daarnaast is de 12% promotiecode nog steeds beschikbaar!

Hotel aanbiedingen bij Expedia

Nog steeds geldig:

  • Krijg 12% korting met de promocode afgenbeblackfriday12htl op alle hotels wereldwijd voor reservaties t.e.m. 30 juni (m.u.z. van hotelketens)
  • Er is 50% korting op een selectie van hotels wereldwijd voor reservaties t.e.m. 31 maart

Maandag vanaf 9 uur:

  • Krijg 50% korting op de selectie hotels die reeds 50% goedkoper staan, aan de hand van een promocode BECYBER50. Zo krijg je in het totaal 75% korting! (voor reservaties t.e.m. 31 maart)
  • Krijg €40 korting op de selectie hotels die reeds 50% goedkoper staan, aan de hand van een promocode BEMONDAY40 voor reservaties t.e.m. 31 maart. (Minimum besteding is €175)
  • Krijg €85 korting op een selectie van vlucht + hotel pakketten aan de hand van een promocode BECYBERPKG (Minimum besteding €850)

-> Ga naar Expedia

Advies: De beste deal is de promocode voor een extra 50% korting op de selectiehotels die reeds 50% goedkoper staan was vrijdag snel uitverkocht! (Vrijdag was het een extra 75% korting). Om deze deal te scoren moet je maandag om 9 uur paraat staan en reeds weten wat je wil boeken! (Opmerking: je kan enkel een promocode inwisselen als je direct betaalt, en dus niet betalen in het hotel)

  

Als je wil gaan kerstshoppen in Parijs, er zijn heel wat 3* en 4* hotels aan 50% korting!

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN