De wereld rond voor €632! Japan, Hawaii en Californië in 1 trip

Maak een reis rond de wereld en bezoek 3 adembenemende bestemmingen. Ontdek de unieke cultuur in Japan, ga surfen aan de vulkanische kusten van Hawaii in de Stille Oceaan en bezoek de Amerikaanse stad San Francisco of maak een roadtrip door Californië. Door goedkope enkel vliegtickets bij verschillende maatschappijen heb je nu de kans om een unieke wereldreis te maken. Vertrek vanaf Parijs naar Tokio, vlieg vervolgens vanaf een andere Japanse stad Osaka naar Honolulu. En vlieg dan naar je laatste bestemming, San Francisco in Californië. Keer finaal terug vanaf San Francisco of Los Angeles terug naar Parijs. Alle vluchten heb je voor maar €632, een fantastische prijs voor een wereldreis.

Vluchten

Rond de wereld voor €632

Parijs – Tokio – €185

Osaka – Honolulu – €148

Honolulu – Oakland – €149

Los Angeles – Parijs – €150
San Francisco – Parijs – €205

Reis met de hogesnelheidstrein van Tokio naar Osaka. Oakland ligt op 15 minuten van San Francisco. Keer terug van Los Angeles of San Francisco, beiden gelegen in Californië.

Periode

januari – februari (goedkoopst)
november – mei

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

 

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS