Deze zomer vanaf €250 h/t naar oostkust USA!

Wow! Eurowings heeft op dit moment een aanbieding waardoor je van Keulen naar Boston kan vliegen voor slechts €250! Vanuit Boston kan je dan de hele oostkust van de USA verkennen! Met de trein of het vliegtuig kan je bijvoorbeeld doorreizen naar New York voor een kleine €90 heen en terug. Je kan natuurlijk ook een auto huren en een roadtrip doen richting de Niagara watervallen op de grens met Canada of iconische steden zoals Chicago, Washington, Philadelphia en New York bezoeken!

Voor deze vlucht betaal je slechts €250, exclusief ruimbagage. Voor €30 extra kan je een koffer meenemen. Je kan ook in het weekend vertrekken voor dit tarief! In het hoogseizoen betaal je normaal minstens €600. Bovendien kan je dan meestal niet in het weekend vertrekken.

Alternatief kan je ook van Düsseldorf vertrekken. Voor €334 kan je dan met de Skyteam alliantie (Air France/KLM/Delta) naar Boston vliegen of met de One World alliantie (Iberia/British Airways) voor €384 naar Miami! In dit geval is je ruimbagage wel inbegrepen!

Vlucht
Keulen – Boston – €250
Boston – New York – €90
Düsseldorf – Boston – €334
Düsseldorf – Miami – €386

Reisperiode
juni – juli, september – december

Voorbeelddata
Er is een heel hoge beschikbaar in juni en begin juli voor de vluchten Eurowings.
De andere vluchten kan je ook boeken van september tot december.

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter!

Voorbeeldboekingen (klik op afbeelding)


Screenshot from 2016-01-23 16:20:37
Boston - New York

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS