Goedkope vluchten naar USA en Canada met KLM! Vanaf €327 heen en terug!

Goed nieuws! Vandaag is er een héérlijke promotie van KLM. Je kan vandaag vanaf €327 heen een terug vliegen meerdere plaatsten in de USA waaronder Chicago, Dallas, Houston, New York, Philadelphia, Phoenix, San Fransisco of Washington of Toronto in Canada! Ben je een citrytripper of roadtripper, maakt niet uit want bij deze sale is er voor elk wat wils! Bovendien is het ook mogelijk in de paasvakantie goedkoop te reizen naar deze bestemmingen (New York niet in paasvakantie, wel in krokusvakantie! ). Algemeen moet je reizen in de periode januari tot en met juni als je zo goedkoop wil vliegen. Het boeken moet echter zo snel mogelijk gebeuren want zoals de vorige gelijkaardige aanbieding  is deze slechts één dag (vandaag dus !) te boeken.

Update 19/12: New York is nog steeds de boeken aan een heel lage prijs van €332. Daarnaast zijn de andere bestemmingen nog te boeken met de maatschappij British Airways voor een prijs van ongeveer €400. Dit is enkel vandaag te boeken.

Vlucht
Brussel – New York – €332
Brussel – Houston – €327
Brussel – San Fransisco – €340
Brussel – Chicago – €327
Brussel – Toronto – €340
Brussel – Miami – €367
Brussel – Washington – €345

Reisperiode
januari – juni

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)  #70 Brussel New York #70 Brussel Houston #70 Brussel Miami #70 Brussel Chicago #70 Brussel Toronto #70 Brussel San Fransisco

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS