In de zomervakantie naar Japan! Tokio vanaf €329 heen en terug!

Op citytrip naar het futuristische Tokio! Waanzinnig deal bij Qatar Airways! Vlieg voor slechts €329 heen en terug vanaf Brussel naar Tokio! Momenteel is er namelijk een promotie bij Qatar Airways aan de gang, met goedkopere vluchten naar de hoofdstad van Japan. Bezoek Tokio en zie de Tokyo Sky Tree, de grootste toren van Japan! Smul van de heerlijke sushi in een authentiek Japans restaurant en wandel onder de prachtige kersenbloesems! Geniet van deze superpromo het ganse jaar door!

Je kan het bijna hele jaar door voordelig reizen met deze aanbieding! Van januari tot december biedt deze luchtvaartmaatschappij Qatar Airways goedkope vluchten aan! Ook in de zomervakantie vlieg je al vanaf €332 heen en terug! Boeken kan nog tot zondag 17 januari promotie is verlengd, tarief nog beschikbaar!, maar wacht niet te lang! Snelle beslissers hebben meer kans op goedkope vluchten!

Vlucht
Brussel – Tokio – €329 (Mei)
Brussel – Tokio – €332 (Zomervakantie)
Brussel – Tokio – €402 (Paasvakantie)

Reisperiode
januari – december

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)
Bru - Tyo

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS