Wie een reis wil boeken bij TUIfly krijgt momenteel 10 % extra korting op een boeking! TUIfly heeft namelijk een kortingscode vrijgegeven die je kan gebruiken voor een online boeking of een boeking via de TUIfly app. De TUIfly kortingscode is geldig voor reizen t.e.m. 31 maart 2020. Dus ook in de schoolvakanties zoals de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie of krokusvakantie kan je de kortingscode gebruiken! De kortingscode is geldig voor alle bestemmingen van TUI Fly. Zo vlieg je o.a. al voor €68 retour naar Mallorca, voor €144 retour naar Kaapverdië of voor €311 retour naar de Dominicaanse Republiek. Gebruik maken van deze promotie kan ten laatste nog t.e.m. zondag. Maak zo snel mogelijk gebruik van deze kortingscode want het aantal boekingen is beperkt!

 

De kortingscode werd gelanceerd ter promotie van de TUIfly app. Met de app kan je vluchten boeken en jouw reservatie checken. Je kan vervolgens online inchecken en een mobiele boardingpass downloaden voor op jouw smartphone. Dat is een pak gemakkelijker dan een papieren boarding pass die je gemakkelijk kan verliezen op reis.

Kortingscode TUIfly (2019)

Geldig op alle bestemmingen van TUI Fly

 

Voorbeeld vluchten:
Mallorca – €68

Alicante – €80
Malaga – €71
Kreta – €77
Rhodos – €86

Boa Vista (Kaapverdië) – €144
Zanzibar – €287
Punta Cana (Dom. Rep.) – €311

Periode

Vliegtickets t.e.m. 31 maart 2020

TUIfly kortingscode invoeren

Om van de kortingscode gebruik te maken moet je jouw vliegtickets boeken de website van TUIfly of via de app. Zie hieronder hoe je de TUIfly kortingscode kan invoeren.

Om te beginnen moet je eerst jouw data invullen, vluchten zoeken en selecteren. Dat is stap 1 vervolgens kan je in stap 2 bagage en andere extra’s kiezen zoals een reisverzekering om dan te belanden in stap 3. Het is pas in stap 3 (“Bestellen”) waar je de adresgegevens moet invoeren, dat je de kortingscode kan invoeren.

De TUIfly kortingscode invoeren kan onderaan de pagina. Je vindt het veld tussen “ik bezit een cadeaubon” en “voorwaarden”. Vlak voor het betalen dus. Klik vervolgens op “Heb je een kortingscode?” en daar kan je de kortingscode invullen.

Wanneer je de kortingscode hebt ingevuld zal je rechts de korting toegepast zien. Nu kan je op de rode betaalknop klikken om af te rekenen met korting!

Kortingscode voorwaarden

Om gebruik te maken van de TUIfly kortingscode moet je aan volgende voorwaarden voldoen:

  • Je moet vertrekken vanaf Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi, Luik of Rijsel (Lille)
  • De kortingscode is niet cumuleerbaar met andere kortingen
  • De korting is geldig voor reserveringen op de tuifly.be of via de mobiele app van TUIfly
  • De code is geldig voor reizen t.e.m. 31 maart 2020
  • Er is geen mimimum of maximum verblijfsduur
  • Je krijgt 10% korting per reservering
  • De vliegtickets moeten ten laatste zondag geboekt worden

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

3 Responses

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS