Roadtripticket Noorwegen voor €105! Tromso in het noorden voor €134 retour!

Maak een roadtrip van zuid naar noord en aanschouw het uitzicht over de Fjorden vanop de Trolltunga, bezoek de Seven Sisters watervallen en eindig jouw reis in Tromso aan de Lofoten archipel. Tromso is ook het bezoeken waard in de winter, naast de Lofoten kan je er dan ook het adembenemende noorderlicht zien en walvissen spotten in het wild!

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS Airlines biedt momenteel goedkope vliegtickets aan naar Noorwegen. Je vliegt voor maar €134 retour van Brussel naar Tromso in het noorden van Noorwegen.

Dankzij deze aanbieding zijn er ook goedkope roadtrip tickets. Je vliegt voor maar €105 van Brussel naar Oslo en terug van Tromso naar Brussel.

Ook tijdens de zomervakantie zijn er goedkope tickets te vinden.

Vluchten

Brussel – Tromso – €134

Brussel – Tromso – €135 (Noorderlicht winter)
Brussel – Oslo / Tromso – Brussel – €105

Brussel – Tromso – €161 (Zomervakantie)
Brussel – Oslo / Tromso – Brussel – €136 (Zomervakantie)

Periode

mei – februari 2020

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS