Magisch Oman! Vliegtickets voor €192 retour, incl. Herfstvakantie!

Momenteel zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar naar het sprookjesachtig Oman in het Midden-Oosten! Met uitgestrekte woestijnen, prachtige oases en betoverende moskeeën doet Oman meteen denken aan de sprookjes uit duizend-en-één nacht. Breng een bezoek aan de Sultan Qaboes Moskee in de hoofdstad Muscat, ga kamperen in de Wahiba Sands woestijn of neem een duik in de oase van Wadi Shab. Vlieg nu voor maar €192 retour naar Muscat in Oman met vertrek vanaf Amsterdam! Ook in de herfstvakantie vlieg je goedkoop.

Vluchten

Amsterdam – Muscat – €192

Amsterdam – Muscat – €239 (Herfstvakantie)

Andere voorbeelddata:
22 okt – 4 nov, 24 nov – 2 dec, 8 – 23 dec, 10 – 17 jan, 30 jan – 7 feb, 9 – 17 feb, …

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

oktober – februari

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS