MEGADEAL!! Vliegtickets Peru of Colombia voor €495 in de ZOMERvakantie (alle data!)

Wow! Momenteel zijn er spotgoedkope zomervakantie vliegtickets naar Peru en Colombia in Zuid-Amerika! Over de volledige zomervakantie zijn er nu goedkope vliegtickets naar Lima in Peru en Bogota of Medellin in Colombia! Op alle data vlieg je al voor €508 heen en terug met vertrek vanaf Amsterdam of Parijs naar één van beide bestemmingen met de luchtvaartmaatschappij American Airlines! Beide bestemmingen staan nauwelijks goedkoop in de zomervakantie, dus dit is een superkoopje! Daarnaast zijn er in de paasvakantie ook goedkope vliegtickets!

Vluchten

In de Zomervakantie:
Parijs – Lima – €495

Amsterdam – Bogota – €525
Parijs – Bogota – €547 €600
Parijs – Medellin – €561

Op alle data beschikbaar t.e.m. 15 december!

Amsterdam – Bogota – €453 (Paasvakantie)
Parijs – Lima – €518 (Paasvakantie)

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

Zomervakantie (daarbuiten zelfde prijs of goedkoper)

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS