Mystiek India! Vliegtickets voor €290 retour, incl. Schoolvakanties!

Ontdek het land van het hindoeïsme, de Taj Mahal en sprookjesachtige paleizen: India! Maak een rondreis door de Gouden Driehoek die de steden New Delhi, Agra en Jaipur verbindt. Op deze route kan je ook de prachtige Taj Mahal vinden! Door een promotie bij luchtvaartmaatschappijen 5* Lufthansa en 4* Swiss kan je nu goedkoop naar India vliegen. Vlieg nu voor maar €290 retour van Amsterdam naar Bombay, Bangalore en New Delhi in India! Ook in de zomervakantie, paasvakantie, krokusvakantie en herfstvakantie zijn deze goedkope vliegtickets beschikbaar!

Vluchten

Met vertrek vanaf Amsterdam:
New Delhi – €300 (Zomervakantie)

Bombay – €303 (Zomervakantie)
Bangalore – €323 (Zomervakantie)

New Delhi – €290 (Paasvakantie)
Bombay – €302 (Paasvakantie)

New Delhi – €290 (Herfstvakantie)

Goedkoop op bijna alle data! Ook in de zomervakantie, paasvakantie, krokusvakantie en herfstvakantie

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

januari – november

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS