Naar het prachtige Mauritius! Slechts €400 retour!

Ben je op zoek naar een exotische bestemming waar je zowel actief kan wandelen, fietsen, snorkelen en duiken om achteraf te gaan ontspannen aan prachtige stranden? Dan is het Afrikaanse eiland Mauritius misschien wel iets voor jou! Door een promotie bij Eurowings zijn er nu goedkope vluchten beschikbaar naar dit eiland ten oosten van Madagascar! Vlieg al voor €400 retour van Keulen naar Mauritius! Dit kan vooral goedkoop in de maanden januari en februari!

Het appartement Seven Elements is een goedkope en mooi ingerichte accommodatie vlakbij Le Morne, de plek waar de prachtige rots Le Morne Brabant gelegen is! Logeren in dit appartement kan al voor €44 per nacht!

Reiservaringen uitwisselen, vragen of tips?
Word lid van de groep Reizen in Afrika op Facebook

Vluchten

Keulen – Mauritius – €400

Reisperiode

januari – februari

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS