Naar het prachtige Namibië, vliegtickets voor slechts €399 retour!

Momenteel zijn er goedkope vluchten beschikbaar naar het veelzijdig land Namibië in Afrika! Spot olifanten, leeuwen, giraffen op safari, breng een bezoek aan de rode zandwoestijn Kalahari of geniet van het adembenemende uitzicht over de Fish River Canyon! Vertrek daarom vanaf Keulen met Eurowings of vanaf Dusseldorf met KLM naar Windhoek in Namibië, want je vliegt nu al voor €399 heen en terug! Goedkope vluchten zijn te vinden van januari t.e.m. juni.

Reiservaringen uitwisselen, vragen of tips?
Word lid van de groep Reizen in Afrika op Facebook

Vluchten

Keulen – Windhoek – €399

Dusseldorf – Windhoek – €461

Hotel

Doordat elke kamer een unieke inkleding heeft is Windhoek Gardens Guest House een hele leuke plek om te logeren in het centrum van Windhoek! In combinatie met aangenaam personeel en een mooie prijs van €59 per kamer per nacht wordt deze accommodatie door de reizigers met 8,8/10 beoordeeld

Reisperiode

januari – juni

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

 

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN