Natuur in West-USA! Zomervakantie Vliegtickets Seattle voor €331 retour!

Ontdek deze zomervakantie het noord-westen van de Verenigde staten! Breng een bezoek aan de prominente stratovulkaan Mount Rainier of maak een roadtrip tot in het natuurpark Yellowstone. Momenteel zijn er goedkope zomervakantie vliegtickets naar Seattle in het noord-westen van de USA. Je vliegt nu voor maar €331 retour vanaf Dusseldorf. Vlieg doe je met perfecte aansluitingen van British Airways of KLM. Er is een ruime beschikbaarheid aan goedkope data in beide maanden juli en augustus.

De stad Seattle is vlakbij de West-Canadese grens gelegen op zo’n 2u30 rijden van Vancouver. Deze tickets kan je dus ook gebruiken om deze zomervakantie West-Canada te bezoeken!

Vluchten

Dusseldorf – Seattle – €331

Dusseldorf – Seattle – €365 (Zomervakantie)

Vele goedkope data het hele jaar door!

Periode

april – februari

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS