Nieuwe Route: Vliegtickets Tromso voor €206 retour (Incl. Krokusvakantie!)

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS Airlines opent een nieuwe route naar Tromso, een stad helemaal in het noorden van Noorwegen die gelegen is binnen de poolcirkel! Vanaf 18 januari t.e.m. 14 maart wordt er elke zaterdag heen en weer gevlogen tussen Brussel en Tromso. Totnogtoe was het enkel mogelijk naar Tromso te vliegen met een tussenstop. Momenteel zijn er vliegtickets beschikbaar voor maar €206 retour. Ook in de krokusvakantie zijn er goedkope vliegtickets (Snel boeken!). Daarnaast zijn er nog steeds vliegtickets met een tussenstop voor €136 retour beschikbaar.

Tromso is dus helemaal gelegen in het noorden van Noorwegen binnen de poolcirkel, de regio wordt ook wel Noors Lapland genoemd. Dat maakt het een uitstekende plek om het noorderlicht te bezichtigen in de winter! Andere redenen om de regio te bezoeken zijn de wondermooie Lofoten archipel en de uitstekende mogelijkheden om walvissen te spotten in het wild, te husky-sleeën of te skiën!

Vluchten

Rechtstreeks in winter (Nieuw!)
Brussel – Tromso – €206

Brussel – Tromso – €206 (Krokusvakantie)

Met 1 tussenstop
Brussel – Tromso – €137 (Winter)
Brussel – Tromso – €137 (September)
Brussel – Tromso – €161 (Zomervakantie)
Brussel – Tromso – €162 (Herfstvakantie)

Vorige week plaatsten we ook gelijkaardige roadtrip tickets naar Noorwegen

Bekijk ook vliegtickets Fins Lapland met TUI Fly

Periode

18 januari – 14 maart (Rechtstreeks)
mei – maart (1 stop)

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS