Nieuwjaar in Aziatische wereldsteden vanaf €437 heen en terug!

Dit jaar Nieuwjaar op een speciale locatie vieren? Wat dacht je dan van één van deze 4 wereldsteden! Momenteel vlieg je o.a. met de maatschappij Xiamen Airlines héél goedkoop naar Macau, Hongkong, Taipei in Taiwan of Tokio in Japan!  Je kan namelijk al vanaf €437 heen en terug vliegen naar één van deze 4 feeststeden!

Bovendien is het er vrij warm in de winter. De temperaturen zijn in Macau, Hongkong of Taipei ongeveer 20°C en er is weinig regen. Voor degenen die Macau niet kennen, dit is zowat het Aziatische Las Vegas: Glitter, Glamour en Casino’s.

Deze prijzen zijn voor vluchten in de kerstvakantie op beperkte data. Gedurende het jaar vlieg je natuurlijk nog een beetje goedkoper.

Vluchten kerstvakantie – Nieuwjaar
Amsterdam – Macau – €437 

Amsterdam – Hongkong – €472
Amsterdam – Tokio – €498 (Korte route met Lufthansa)
Amsterdam – Taipei – €486

Reisperiode
kerstvakantie

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)
amsterdam-macau

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS