Noorderlicht in Lapland! Vliegtickets vanaf €109 retour!

Als je op zoek bent naar de ultieme winter experience dan moet je in het noorden van Scandinavië zijn! Uitgestrekte bossen vol sneeuw, ski en langlauf mogelijkheden, huskie sleeën of het adembenemend noorderlicht, je vindt het er allemaal. Door een promotie bij de Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS vlieg je momenteel voor maar €109 retour naar Umea in het noorden van Zweden, Kiruna in Zweeds Lapland of Narvik in Noors Lapland! Bovendien zijn er ook rechtstreekse vluchten met TUI Fly naar Kittila in Fins Lapland.

Hoewel Umea niet in Lapland ligt heb je er in de winter veel sneeuw en ook een goede kans om het noorderlicht te zien. Echter blijft de beste garantie voor een volledige winter experience wel om naar Lapland zelf te vliegen.

Vluchten

Fins Lapland (Rechtstreeks met TUI Fly)
Brussel – Kittila – €159

Zweeds Lapland
Brussel – Umea – €109
Brussel – Kiruna – €223
Brussel – Umea – €121 (Paasvakantie)
Brussel – Kiruna – €265 (Paasvakantie)
Brussel – Umea – €121 (Zomervakantie)
Brussel – Kiruna – €271 (Zomervakantie)

Noors Lapland
Brussel – Narvik – €196

Periode

februari (Kittila)
maart – juni, augustus – december (Umea, Kiruna)
maart – mei (Narvik)

Boeken

De vluchten met TUI Fly boek je op de website van TUI Fly. Voor de andere vluchten kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS