Noors en Zweeds Lapand! Vliegtickets vanaf €105 retour naar het Hoge Noorden!

Als je op zoek bent naar de ultieme winter experience dan moet je in het noorden van Scandinavië zijn! Uitgestrekte bossen vol sneeuw, ski en langlauf mogelijkheden, huskie sleeën of het adembenemend noorderlicht, je vindt het er allemaal. Momenteel biedt de Scandinavische luchtvaart maatschappij SAS Scandinavian Airlines goedkope vliegtickets aan naar het noorden van Zweden en Noorwegen. Je vliegt momenteel voor maar €105 retour naar Umea in het noorden van Zweden, Kiruna in Zweeds lapland en Narvik of Tromso in Noors Lapland.

Hoewel Umea niet in Lapland ligt heb je er in de winter veel sneeuw en ook een goede kans om het noorderlicht te zien. Echter blijft de beste garantie voor een volledige winter experience wel om naar Lapland zelf te vliegen.

Vluchten

Brussel – Umea – €105

Brussel – Umea – €105 (Krokusvakantie)

Zweeds Lapland
Brussel – Kiruna – €145
Brussel – Kiruna – €148 (Begin Februari)
Brussel – Kiruna – €168 (Krokusvakantie)

Noors Lapland
Brussel – Narvik – €193
Brussel – Tromso – €214

Periode

eind oktober – maart

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS