Ongerept Alaska! Vliegtickets voor €288 retour (Incl. Zomervakantie!)

Alaska is een waar paradijs voor liefhebbers van ongerepte natuur.  Je vindt er oneindige bossen, immense gletsjers en het is bovendien ook de ideale plek om wilde beren en walvissen te spotten. Door een promotie bij de luchtvaartmaatschappijen American Airlines en British Airways vlieg je nu al voor maar €288 retour van Amsterdam naar Anchorage of Fairbanks in Alaska! Ook in de zomervakantie zijn er goedkope vluchten beschikbaar, normaal betaal je hiervoor meer dan €1000!

Vluchten

Amsterdam – Fairbanks – €303

Amsterdam – Anchorage – €288
Amsterdam – Fairbanks – €355 (Zomervakantie)
Amsterdam – Anchorage – €363 (Zomervakantie)

Andere voorbeelddata naar Fairbanks:
6 – 22 jun, 4 – 19 jul, 25 jul – 8 aug, 3 – 22 aug, 24 aug – 7 sep, en nog meer …

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

mei – oktober

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS