Op citytrip naar Kopenhagen met Ryanair! Vlieg heen en terug voor slechts €9,98!!!

Eind oktober opende Ryanair een nieuwe route vanaf de luchthaven van Charleroi naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Om deze route te promoten zijn er momenteel héél goedkope vluchten naar de stad van ‘De Kleine Zeemeermin’. Je kan namelijk voor slechts €9,98 heen en terug vliegen naar deze plek!!! Als je dit vergelijkt met de prijs van treinticket in België, dan weet je dat dit waanzinnig goedkoop is!

Ryanair vliegt op vele dagen twee keer per dag naar Kopenhagen, een vroege ochtendvlucht en een laatavondvlucht. Bij de juiste keuze van data laat dit toe het maximale uit jouw verblijf te halen. Doe eens gek en ga in één dag heen en terug naar Kopenhagen en 12 uur in Kopenhagen verblijven. Dat is ideaal om bijvoorbeeld eens te gaan shoppen in een gezellige wintersfeer! Je kan goedkoop reizen in de maanden november, december en januari. In november en december kan het vanaf €9,98 heen en terug, in januari vanaf €19,98. Het boeken doe je best zo snel mogelijk want er zijn slechts een bepaald aantal vliegtickets beschikbaar aan €9,98 heen en terug.

Vlucht
Charleroi – Kopenhagen – €9,98

Reisperiode
november – januari

Voorbeelddata
Heen: 16-19 nov, 23-30 nov, 1-3 dec, 5-17 dec, 6-23 jan, 25-31 jan
Terug:16-21 nov, 23-28 nov, 30 nov, 1-5 dec, 7-12 dec, 14-18 dec, 5-9 jan, 11-31 jan

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)
#45 charleroi cphVoorbeeld Ryanair website (klik op afbeelding)#45 Charleroi - Kopenhagen

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS