Rechtstreekse Vliegtickets Canada voor €278 retour (Incl. Zomervakantie!)

Op rondreis door de adembenemende natuur van Canada? Maak nu gebruik van een uitstekende promotie van Air Transat! Vlieg o.a. deze zomervakantie spotgoedkoop met rechtstreekse vluchten van Brussel naar Canada! Er zijn namelijk vliegtickets beschikbaar al voor €278 retour naar Montreal, Toronto of Vancouver. Hierbij zijn er ook goedkope vluchten in de paasvakantie of zomervakantie. Deze vluchten zijn Rail&Fly tickets met vertrek per trein vanaf Brussel-Zuid en rechtstreekse vluchten vanaf Parijs.

Vluchten

Brussel – Montreal – €278

Brussel – Toronto – €299 (Paasvakantie)
Brussel – Vancouver – €313

Brussel – Montreal – €290 (Zomervakantie)
Brussel – Toronto – €286 (Zomervakantie)
Brussel – Vancouver – €323 (Zomervakantie)

Vluchten met vertrekpunt ZYR zijn Rail&Fly tickets waarbij het eerste deel een treinrit is van Brussel-Zuid naar de luchthaven Parijs-Charles De Gaulle. Vervolgens vlieg je rechtstreeks naar Canada vanaf Parijs.

Periode

januari – juli, september – oktober

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS