Tropische stranden in Thailand! Vlieg voor €374 naar Bangkok!

Zonnen op de tropische stranden van Thailand! Momenteel kan je heel goedkope vluchten boeken naar Bangkok in Thailand. Door een promotie bij China Southern Airlines vlieg je al vanaf €374 heen en terug naar Bangkok indien je vertrekt vanuit Düsseldorf! Voor mensen vanuit Limburg is dit helemaal niet ver, vanaf Genk ben je er in een uurtje! In de paasvakantie vlieg je met Etihad Airways vanaf Düsseldorf al voor €464.

Anderzijds kan je momenteel ook goedkoop vanaf Brussel naar Bangkok. Met de maatschappij Eva Airways vlieg je al vanaf €488 rechtstreeks naar Thailand. Dit ticket is een Bus&Fly waarbij een shuttlebus van Eva Air je oppikt in Brussel-Zuid  en naar Amsterdam rijdt. Vanaf Amsterdam vlieg je dan rechtstreeks naar Bangkok. Het busgedeelte zit hierbij inbegrepen in de prijs.

Je kan de vluchten vanaf Düsseldorf nog boeken tot en met 31 januari. Het reizen kan goedkoop in de januari tem juni (vooral goedkoop in mei en juni want de eerste maanden van het jaar is hoogseizoen in Bangkok). Vanaf Brussel kan het goedkoop van januari t.e.m. juni, het boeken van dit ticket moet ten laatste 3 januari.

Vlucht
Düsseldorf – Bangkok – €374
Brussel – Bangkok – €488

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)
Dusseldorf - BangkokBrussel - Bangkok

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS