USA baby! Goedkope vluchten naar New York, Miami en Los Angeles vanaf €349

Aanschouw de Amerikaanse grootsteden voor een spotprijs! Dankzij heuse kortingen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen, reis je vanaf €349 naar New York, en vanaf €459 naar Los Angeles! Meer zelfs, wanneer je snel kan beslissen, vlieg je al vanaf €299 last minute naar Miami met TUIfly!

Nu is het moment om een uniek trip te maken naar Verenigde Staten van Amerika. Ga een musical kijken op Broadway, zoek de sterren op in Hollywood of ontvlucht de winter in South Beach, Miami! Deze vluchten kan je goedkoop boeken wanneer je reist in de periode januari t.e.m. maart, in de paasvakantie reis je vanaf €384.

Naast bovenstaande voorjaarsdeals hebben we ook reeds een zomerdeal gevonden! Je kan voor €444 vliegen van Düsseldorf naar Boston en terugkeren vanaf Miami! Op deze manier kan je een roadtrip maken langs de volledige Oostkust en zo New York met het Vrijheidsbeeld, Washington DC met het Witte Huis en volledig Florida bezoeken met de vele pretparken zoals Disneyworld of een bezoek brengen aan Cape Canaveral. Eindigen gebeurt op het strand in Miami. Deze vluchten kan je boeken wanneer je vertrekt ten laatste op 7 juli!

Vlucht

Brussel – New York – €349
Brussel – New York – €388 (Paasvakantie)
Brussel – Miami – €299 (Last minute)
Amsterdam – Los Angeles – €459
Düsseldorf – Boston / Miami – Düsseldorf – €410 (juli)

Reisperiode

januari – maart

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

#95 Brussel New York
Amsterdam - Los Angeles#95 Dusseldorf NYC

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS