Veelzijdig India! Vlieg vanaf €368 heen en terug!

Maak een prachtige cultuur en natuurreis door India! De maatschappij Turkisch Airlines biedt momenteel héél goedkope vluchten aan naar India! Vanaf slechts €368 vlieg je heen en terug naar de megasteden Bombay en New Delhi! Deze laatste stad is onder meer bekend door de Taj Mahal. Een imposant marmeren mausoleum! Daarnaast zijn er in India nog steeds tijgers, leeuwen en olifanten te vinden. Afrika is niet het enigste continent met prachtige dieren!

De goedkoopste vluchten naar deze bestemmingen zijn in de maanden september t.e.m. maart, dan vlieg je vanaf €368 heen en terug. In de zomervakantie zijn er prijzen vanaf €479 heen en terug!

TravelUnlimited bestaat 6 maand! Dit vieren we met een wedstrijd! Maak kans op €200 aan Ryanair vouchers en een GoPro Hero4. Alle info vind je hier.

Vluchten
Brussel – Bombay – €368
Brussel – New Delhi – €377

Brussel – Bombay – €479 (zomervakantie)

Reisperiode
mei – juni, augustus – maart

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)Brussel bombay

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS