Vluchten naar de exotische Andaman eilanden, slechts €467 retour!

Ooit al gehoord van de Andaman en Nicobar eilanden (of de Andamanen en Nicobaren)? Deze minder toeristische eilandengroep is gelegen voor de kust van Thailand aan de golf van Bengalen! Op één van deze eilanden leeft één van de meest geïsoleerde stammen ter wereld! Momenteel zijn er goedkope vluchten van Parijs naar Port Blair op de Andaman eilanden! Je vliegt nu al voor €467 heen en terug! Vertrek je  op vrijdag 29 juni, dan kan je ook goedkoop tijdens de zomervakantie!

Reiservaringen uitwisselen, vragen of tips?
Word lid van de groep Reizen in Zuid-Oost Azië op Facebook

Vluchten

Parijs – Port Blair – €467

Parijs – Port Blair – €472 (29 juni – …)

Hotel

Tijdens jouw rondreis door de eilanden adviseren we OYO 5731 Hope Town om goedkoop te overnachten. Een hotel met een mooie locatie aan het water!

Reisperiode

januari – juni (juli terugkeren)

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt. Een goede plek om een hotel te boeken is de website Expedia.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN