Wauw !!! Naar de tropische Filipijnen voor €352 heen en terug !!!

Droom jij ook om naar de prachtige Filipijnen te reizen? Dan kan deze droom nu werkelijkheid worden dankzij deze aanbieding!

Gisteren vonden we reeds dat je momenteel voor slechts €316 – €331 naar Thailand, Indonesië, Maleisië, Japan, Singapore, Hong Kong en Taiwan kan vliegen!

Vandaag hebben we gevonden dat je met diezelfde luchtvaartmaatschappij goedkoop kan vliegen naar Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen! Voor slechts €352 vlieg je heen en terug naar één van de prachtigste eilandengroepen ter wereld! Hierbij is het mogelijk ook de omgeving Xiamen te bezoeken in China, je doet dit door de laatste vlucht van het vliegticket op een latere datum te leggen!

TravelUnlimited bestaat 6 maand! Dit vieren we met een wedstrijd! Maak kans op €200 aan Ryanair vouchers en een GoPro Hero4. Alle info vind je hier.

Vluchten
Amsterdam – Manilla – €352

Opgelet: Deze link opent niet correct mobiel!

Bekijk ook zeker deze uitzonderlijke promotie voor vluchten naar Azië:
Amsterdam – Thailand / Indonesië / Maleisië / … – €316

Reisperiode
mei – juni, september – december

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)amsterdam manilla 2

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS