Winterexperience in Tromso of Spitsbergen! Vanaf €143 of €172 retour!

De luchtvaartmaatschappij SAS Scandinavian Airlines houdt in het teken van hun 70 jarige bestaan een 3-daagse sale! Hierdoor zijn er nu fantastische deals te vinden naar het noorden van Scandinavië! Nu zijn er ongezien lage prijzen naar Longyearbyen in Spitsbergen, de meest noorderlijke plek in Europa! Je vliegt nu al vanaf €172 heen en terug terwijl de prijs vaak meer dan €400 kan zijn! Op Spitsbergen ligt o.a. de wereldzadenbank, kan je huskieslee rijden, het noorderlicht waarnemen en zijn er ijsberen te zien!

Daarnaast zijn er ook goedkope vluchten naar Tromso, in de omgeving van deze plek in Noorwegen zijn er héél wat winterse activiteiten te doen en ben je ook bijna zeker dat je het noorderlicht zal zien! Je vliegt vanaf €143 heen en terug!

Deze promotie duurt nog tot en met zondag 18 september! Goedkope vluchten zijn te vinden van november tot en met maart met uitzondering van de kerstvakantieperiode.

Om naar Longyearbyen op Spitsbergen te reizen zijn er slechts 2 maatschappijen die deze bestemming aanvatten. Vanaf Brussel, Amsterdam of Dusseldorf zijn er helaas geen perfecte connecties en is een overnachting in Oslo noodzakelijk. De vlucht van Oslo naar Longyearbyen maakt een tussenstop in Tromso, maar je blijft hierbij zitten op het vliegtuig. Vlieg met SAS Scandinavian en beter niet met Norwegian vanwege meer lowcost toeslagen.

Vluchten
Brussel – Longyearbyen – €172

Brussel – Tromso – €143
Brussel – Tromso – €150 (kerstvakantie)
Oslo – Tromso – €77 (krokusvakantie, combineer met citytrip Oslo op apart ticket)

Maar ook andere plekken in Scandinavië staan goedkoop zoals Alta, Bodo, Lulea, Kiruna in het noorden en Bergen, Stavanger in het zuiden.

Ook mogelijk naar Spitsbergen vanaf Amsterdam of Dusseldorf vanaf €178 heen en terug!

Amsterdam – Longyearbyen – €178
Amsterdam – Longyearbyen – €328 (kerstvakantie)

Tip: Kijk goed naar de zoekresultaten van Momondo. Voor een kleine meerprijs heb je soms een betere route!

Reisperiode
november – maart

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)brussel-spitsbergen

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS