Wow! Vliegtickets Hawaii voor €296 retour! (Incl. Zomervakantie!)

Aan de andere kant van de wereld in de Stille Oceaan ligt de eilandengroep Hawaii! Het is een reeks adembenemende vulkanische eilanden met mooie zandstranden, ruige rotskusten en zelfs nog actieve vulkanen. Bovendien is het de ideale plek om walvissen te spotten. Nu zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar naar Hawaii. Je vliegt momenteel voor slechts €296 retour naar Kahului op het eiland Maui, Honolulu op Oahu, Lihue op Kauai of Kona op Big Island! Ook in de schoolvakanties vlieg je goedkoop!

Vluchten

Amsterdam – Honolulu – €296

Amsterdam – Kahului – €323
Amsterdam – Lihue – €334

Amsterdam – Honolulu – €354 (Zomervakantie)
Amsterdam – Kahului – €364 (Zomervakantie)
Amsterdam – Kona – €352 (Zomervakantie)

en nog meer goedkope data …

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

april – oktober

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS