Zomer Sale! Vliegtickets Canada vanaf slechts €266 retour!

Maak een roadtrip door de bossen van Canada en spot beren in het wild! Door een promotie bij o.a. de luchtvaartmaatschappijen British Airways, KLM en Tap Portugal zijn er nu goedkope vliegtickets beschikbaar naar Canada. Vlieg al voor maar €266 retour van Amsterdam naar Montreal, Toronto, Vancouver en Calgary! Ook in de schoolvakanties vlieg je goedkoop!

Vluchten

In de zomervakantie:
Brussel – Toronto – €273

Brussel – Montreal – €266
Brussel – Vancouver – €313
Brussel – Calgary – €311

en nog veel meer goedkope data … (ook buiten de zomervakantie)

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

mei – maart

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

2 Responses
    1. Christoph

      Dag Rayan,

      Momenteel zijn reizen voor bijna alle Belgen naar Canada nog steeds verboden, tenzij je een verblijfsvergunning hebt. Het is niet duidelijk wanneer dit verandert

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS