Zuid-Afrika! Vliegtickets Johannesburg voor €320 retour! Ook in de Zomervakantie!

Ga deze zomervakantie op safari in het befaamde Krugerpark! Het Krugerpark nabij Johannesburg is één van de beste plekken ter wereld om op safari te gaan. Door een promotie bij de 4* luchtvaartmaatschappij Swiss zijn er momenteel goedkope vliegtickets te boeken naar Zuid-Afrika. Je vliegt voor slechts €320 retour van Amsterdam naar Johannesburg! Ook in de zomervakantie vlieg je goedkoop!

Deze vluchten mag je in 2020 1x gratis omboeken. Dit betekent dus geen toeslag voor het veranderen op zich, maar wel moet je het prijsverschil met de andere vliegdata op dat moment betalen. Deze regel geldt voor de volledige Lufthansa groep (Lufthansa, Brussels Airlines, Swiss of Austrian). Lees meer op de website van Brussels Airlines onder “Ik wil een nieuwe reservatie maken, wat zijn mijn opties?”

Vluchten

Amsterdam – Johannesburg – €320

Amsterdam – Johannesburg – €320 (Zomervakantie)

Andere voorbeelddata :
9 – 27 jun, 2 – 18 jul, 8 – 24 jul, 15 jul – 2 aug, 21 jul – 9 aug, 5 – 19 sep, 6 – 27 okt, 3 – 25 nov, en nog meer …

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

april – november

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS