Zuid-Frankrijk! Vliegtickets Carcassonne voor €20 retour!

In het zuiden van Frankrijk is de Franse stad Carcassonne gelegen. Het is een unieke middeleeuwse stad met prachtige kastelen en leuke smalle straatjes. In de omgeving kan je er tevens talloze wijngaarden bezoeken. Door een promotie bij de luchtvaartmaatschappij Ryanair vlieg je nu spotgoedkoop naar Carcassonne. Je vliegt nu voor slechts €20 retour van Charleroi naar Carcassonne! Ook in de paasvakantie en zomervakantie zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar.

Vluchten

Charleroi – Carcassonne – €20

Charleroi – Carcassonne – €41 (Paasvakantie)
Charleroi – Carcassonne – €52 (Zomervakantie)

Andere voorbeelddata:
5 – 8 mrt, 28 – 31 mrt, 17 – 21 apr, 7 – 11 mei, 10 – 14 jun, 15 – 22 jul, 27 jul – 4 aug, 5 – 11 aug8 – 11 aug, …

Goedkoop op vakantie? Ontdek op onze nieuwe website Vakantievinder.be spotgoedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, last minutes, … allen inclusief verblijf, en vlucht wanneer nodig!

Periode

maart (Vanaf €20)
april – juni (Vanaf €26 – €36)
juli – augustus (Vanaf €52)

Boeken

Om deze vluchten goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Skyscanner. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS