Wie is Christoph Godin, de reisexpert achter Vakantievinder en TravelUnlimited?

Christoph Godin

Hallo daar, mijn naam is Christoph Godin en ik ben de oprichter van vakantiedeals website Vakantievinder.be en vliegticketdeals website TravelUnlimited.be. Als 18-jarige vol dromen wil je de wereld verkennen, maar student zijnde had ik, Christoph, slechts een beperkt reisbudget. De grootste drempel is het dure vliegticket. Dat was de reden waarom ik mij in 2011 verdiepte in kunst van het goedkoop vliegen.

Ik ontdekte dat reizen helemaal niet zo duur hoefde te zijn.  Ik hield te prijzen in de gaten tot ik begon te botsen op ongelofelijk goedkope vliegtickets. New York voor €150, China voor €82, … .  Zowat elke maand kwamen er deals voorbij waarvan je mond open valt. Maar prijzen in de gaten houden vergde immens veel tijd.

Het was 2014 toen mijn broer – een IT-expert – besloot mij te helpen. In zijn vrije tijd schreef hij een computerprogramma om deze uitzonderlijke deals op te speuren. Elke maand opnieuw vonden we waanzinnige deals, meer dan we zelf boeken konnen. Dat was de reden waarom we in 2015 TravelUnlimited.be oprichten, een website met vliegticketdeals. Zo kunnen andere Vlamingen fantastische bestemmingen over de hele wereld ontdekken.

Nu is het 2020 en hebben we een grote expertise opgebouwd in goedkope vliegtickets zoeken en boeken. Ondertussen checken we zo’n 100.000 tarieven per dag en leggen we de beste vliegticketdeals voor de meer dan 40.000 TravelUnlimited fans bloot. Daarnaast kan je sinds dit jaar terecht op de website Vakantievinder voor goedkope zonvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties, weekendjes weg, … en nog meer!

Hierdoor kunnen onze fans tijd en geld besparen bij het zoeken en boeken van vliegtickets en adembenemende plekken in de wereld bezoeken waarvan ze dachten dat ze onbetaalbaar waren.

Over onze vliegticket deals

Elke dag gaan we op zoek naar goedkope vliegtickets. We selecteren de beste deals en schrijven een bericht op onze website TravelUnlimited.be met alle informatie over de aanbieding zodat onze fans gemakkelijk en zelfstandig de deal kunnen boeken.

Goede vliegticket deals zijn voor TravelUnlimited vliegtickets die zowel laag prijs zijn, een mooie route hebben (met rechtstreekse vluchten of één overstap met mooie aansluiting) en indien mogelijk vluchten met een kwalitatieve luchtvaartmaatschappij.

De deals op TravelUnlimited zijn naar allerlei populaire bestemmingen wereldwijd zoals Barcelona, Santorini, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Thailand, … . Daarnaast zijn meer dan 50% van de deals op TravelUnlimited ook geldig in de schoolvakanties. Ook gezinnen met kinderen kunnen hierdoor goedkoop vliegen.

Extreem goedkope vliegtickets

TravelUnlimited-fans besparen 100’en euro’s op vliegtickets door onze deals. Hierbij vallen er af en toe extreem goedkope vliegtickets te boeken zoals Barcelona voor €5,  New York voor €78 of Australië voor €371 retour. Het gros van deze extreme deals kan je indelen in twee categorieën:

 • Foute tarieven: Luchtvaartmaatschappijen maken af en toe fouten bij het bepalen van de prijzen. Soms zet men een komma verkeerd of de (dure) brandstoftoeslag werd niet aangerekend. Deze foute tarieven leiden tot extreem goedkope vliegtickets zoals bijvoorbeeld New York voor €78 heen en terug. Heel vaak worden foute tarieven goedgekeurd door de betrokken luchtvaartmaatschappij waardoor je spotgoedkoop kan vliegen. Foute tarieven komen vaker voor op lange-afstandsroutes.
 • Flash sales: Wanneer een route onderbezet is of een luchtvaartmaatschappij een nieuwe route introduceert pakt men soms uit met een flash sale. Dan zijn voor enkele uren of dagen sterk gereduceerde vliegtickets beschikbaar. Vaak zijn het aantal vliegtickets ook beperkt. Deze flash sales komen zowel op korte- als lange-afstandsroutes voor.

In beide gevallen is het belangrijk om snel te boeken want de goedkoopste stoelen en de beste data zijn snel uitverkocht of de deal is zo weer verdwenen.

Wie is wie?

Profielfoto Christoph
Christoph Godin is de drijfveer achter TravelUnlimited. Al jaren houdt hij de prijzen van wereldwijde bestemmingen bij en helpt hij familie en vrienden op weg met het boeken van de goedkoopste vliegtickets. Christoph is de meest experimentele van de twee en probeert telkens de nieuwste reistrends uit. Zijn vakantie bestaat maar al te vaak uit drie verschillende landen waarbij hij de ene dag couchsurft en de volgende dag voor een spotprijs in een luxehotel slaapt.
Profielfoto Fréderic
Fréderic is meer de georganiseerde rugzakreiziger. Hij houdt er van om zijn bestemming volledig uit te pluizen en een eerlijke prijs te krijgen. Samenwerken met lokale gidsen is vaak de sleutel tot succes. Fréderic is ook gepassioneerd door fotografie en geniet het meest van natuurgebieden te doorkruisen om die ene machtige natuurfoto te maken. Daarnaast verzorgt hij tevens de technische kant van deze reisblog.
15 Responses
 1. De Greve Jozef

  ik ben geïnteresseerd in Zuid-ooost Azië, China, India, Japan, Zuid-Korea enz. van midden oktober to april
  Kan u me aan goedkope vluchten helpen?

  1. Christoph

   Dag Jozef,

   Op onze website verschijnen elke dag de beste vliegticketdeals. Er verschijnen ook deals naar de bestemmingen die jij opsomde!

 2. charlie

  Spijtig dat ge geen goedkope reizen kan vinden van uit MAURITIUS waar ik woon, hier swingen de prijzen uit de pan .

  1. Christoph

   Dag Charlie,

   We doen enkel deals vanaf België en luchthavens net over de grens zoals Amsterdam, Dusseldorf, Parijs, …

 3. mieke

  leuk maar niet voor jan met de pet, die aan periodes gebonden is die de hele dag werkt en geen tijd heeft om al die dingen op te zoeken……na 40 jaar toerisme weet ik dat wanneer airlines een fout maken ze altijd wel een rede hebben om je niet te laten vliegen.. of ze rekenen het gewoon door……wie wil de ene dag couch surfen en de andere dag in een luxehotel slapen en echt daar laten ze ook niet iedereen toe…en toch komen die dingen op dan als waarheid in het nieuws

  1. Christoph

   Dag Mieke,

   Sorry dat je er zo over denkt. Maar ik, en vele fans vliegen deze fouten wel degelijk. Daarnaast zijn er héél wat promoties met uitzonderlijke prijzen. Zo vlieg je momenteel naar Kaapverdië voor €232 retour in de zomervakantie van 2020.

   50% van de vliegticket aanbiedingen op TravelUnlimited zijn geldig in één of meerdere schoolvakanties

 4. Rudi Vantoortelboom

  Christoph, m’n vrouw en ik hebben het steeds moeilijk om goedkope tickets te vinden van Oostende of Brussel naar Rhodos in April en voor terugkeer naar Belgie in Oktober. Wij verblijven iedere keer 6 maanden in Rhodos.
  Kan jij ons hierbij helpen? Onze voorkeurluchthaven is Oostende maar Zaventem mag ook.
  Ik dank je hier bij voorbaat.

  1. Christoph

   Dag Rudi,

   Vaak zijn de tickets voor lang verblijf duurder door de grote vraag in die periodes. Als je met TUI Fly vlieg dan staan de tickets bijna altijd duur.

   Het goedkoopst is tijdig boeken met Ryanair vanaf Charleroi. Daarvoor ben je nu al te laat.

   Voor volgende zomer stonden de tickets vanaf Brussel met Brussels Airlines onlangs zeer goedkoop.

   Als je nu zou boeken dan betaal je €135 enkel wat nog goed meevalt voor het begin van de paasvakantie

   https://www.skyscanner.nl/transport/vluchten/brus/rho/200404/?adults=1&children=0&adultsv2=1&childrenv2=&infants=0&cabinclass=economy&rtn=0&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&ref=home&seo_airline=st#/

   Voor jouw terugkeer in oktober is het goedkoopste met een stop in Athene (lange stop vanaf €73, korte stop vanaf €118):

   https://www.skyscanner.nl/transport/vluchten/rho/brus/191029/?adults=1&children=0&adultsv2=1&childrenv2=&infants=0&cabinclass=economy&rtn=0&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&ref=home&seo_airline=st#/

   Dus als je in de toekomst wil boeken, dan zou ik tijdig beginnen kijken

 5. H. M

  Hallo, ik ben nieuwe deelnemer op jou site, ik wil goedkoop vliegen met 15 pers in 2021 naar Ohrid, Noord-Macedonie eind april. Gepensioneerd. 9volw.6 kind. Heb je wat tips Liefst vliegen vanaf Rotterd Airport Ned.

  1. Christoph

   Dag H.M.

   Excuses voor de late reactie. Er wordt niet rechtstreeks gevlogen van Rotterdam naar Ohrid. Er wordt rechtstreeks gevlogen met Corendon Airlines vanaf Amsterdam en Maastricht, met TUI fly Nederland vanaf Amsterdam en Eindhoven en vanaf Brussel met TUI fly België. Let wel op dat sommige luchtvaartmaatschappijen deze routes pas vanaf mei, juni of juli bevliegen!

Leave a Reply