Over ons

Wat is Travel Unlimited?

Travel Unlimited is een Belgische reisblog, opgericht door twee broers Christoph en Fréderic, beiden gepassioneerd door reizen. Na jarenlang prijzen bij te houden van vliegtickets, de beste hotelaanbiedingen te zoeken en verschillende rondreizen te plannen besloten ze een blog op te richten om hun reistips te delen. Reizen hoeft immers niet duur te zijn, als je maar weet waar en hoe je moet zoeken!

“De wereld is als een boek, zij die nooit reizen lezen slechts één bladzijde.”

Wie is wie?

Profielfoto Christoph
Christoph is de drijfveer achter deze reisblog. Al jaren houdt hij de prijzen van wereldwijde bestemmingen bij en helpt hij familie en vrienden op weg met het boeken van de goedkoopste vliegtickets. Christoph is de meest experimentele van de twee en probeert telkens de nieuwste reistrends uit. Zijn vakantie bestaat maar al te vaak uit drie verschillende landen waarbij hij de ene dag couchsurft en de volgende dag voor een spotprijs in een luxehotel slaapt.
Profielfoto Fréderic
Fréderic is meer de georganiseerde rugzakreiziger. Hij houdt er van om zijn bestemming volledig uit te pluizen en een eerlijke prijs te krijgen. Samenwerken met lokale gidsen is vaak de sleutel tot succes. Fréderic is ook gepassioneerd door fotografie en geniet het meest van natuurgebieden te doorkruisen om die ene machtige natuurfoto te maken. Daarnaast verzorgt hij tevens de technische kant van deze reisblog.
Travelblogger Sien
Sien is het vrouwelijk geweld achter deze reisblog. Ze wil graag de hele wereld zien! Ze houdt van de zon, maar ook van wat actie en cultuur op vakantie! Sien gaat dan ook vaak op zoek naar een vakantie met wat variatie: mooi weer, prachtige natuur, interessante geschiedenis en af en toe wat sportiviteit! Sien blogt daarom het liefst over zonnige bestemmingen of citytrips.
1 Response

Leave a Reply